Cosrx

Ár:   $4   Kategória:   Arcápolók
Kiszerelés:   12 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Pöti, Módosítva: 2015. július 4.

Ár:   $4
Kiszerelés:   12 db
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Arcápolók

A selyemhernyó gubojából készült mitesszertisztító ujjtyű

A gubókban található sericin (protein 18 féle aminosavval) jótékony hatással van a bőrre, ráncokra és a mitesszerek is könynedén eltávolíthatóak vele.

Használat: 1-2 percig meleg vízbe kell áztatni, amitől megpuhul és arctisztítás után gyengéden át lehet vele dörzsölni a bőrt a problémás területeken.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

smkati

2019. június 18.

Ez a termék a marketing erejének ékes példázata. (- Nagyon remélem, hogy aki kitalálta ennek a gubónak ezen célra szóló értékesítését, akkora szakmai elismerésben részesül, mint a legendás gondolkodó, aki nagyobb lyukat javasolt a fogkrémes tubusra a fogyasztás növelése érdekében.) Egyszerűen zseniális ötlet! :D Roppant jól szórakoztam magamon: miután megrendeltem, izgatottan vártam, hogy megérkezzen. Mivel jó sokat kellett várni, elképzeltem amint csodákat művel a bőrömmel, ... ilyen kisebb csodát, ...egészen kis csodát, de azért csodát. Aztán kézhez kaptam: áztattam türelmesen, majd annak rendje s módja szerint csiszatoltam a bőröm, de semmi. Pontosabban: semmi extra eredménye nem volt rendíthetetlen elhivatottságomhoz képest. Aztán a következő alkalommal még alaposabb munkát végeztem, de akkor sem értem el komolyan eredményt, mint egy sima törölközővel - nem beszélve egy vastagabb lenvászon kendőről, amellyel egyszerre nagyobb bőrfelületet lehet elérni.
Pedig annyira akartam hinni benne! Mert olyan titokzatosnak találtam: párhuzamot vontam a több ezer éves távol-keleti kultúra egyes vetületei, az ősi tudás és a nők bőrének ápoltsága között; meg egzotikus is volt a gondolat, hogy ezzel fogom megváltani az arcom bőrének üdeségét... Végül győzött a ráció: elosztogattam a barátnőim között. Maradt még egy-kettő, azokat majd lefejtem, és a szálból textilt szövögetek. :D

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. június 18.

Monchhichi

2017. július 29.

Nem igazán érzem, hogy bármi extrát tudna, ha egyszer az életben elfogy, nem tervezem újravenni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. július 29.

jemelja

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. július 10.

Én is csak azért rendeltem, hogy kilegyen az ingyenes megrendelésem. Jól működik, de nekem macera megvárni, amíg felszívja magát vízzel és használható lesz. Kis területekre, pl. orr környékének dörzsölésére használom. Leszedi az elhalt hámsejteket.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. július 10.

erika0325

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. április 8.

Tényleg mókás kis cucc ez, csak az első pár vidám este után, amikor elbohóckodtam vele, félretettem, és azóta nem nagyon veszem elő, de most, hogy véleményezem, lehet megint elkezdem használni:-)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. április 8.

Vörösbegy

2016. január 17.

azért rendeltem, mert kellett még pár dollár az ingyen szállításhoz. nagyjából olyan érzés használni, mintha egy nedves törölközővel átdörgölném az arcom, és gyanítom, hogy annyit is ér. de kétségtelenül szórakoztató használni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. január 17.

Pöti

2015. július 5.

Az egyik legmókásabb termék, amivel valaha találkoztam. Oh My Brush Vikinél olvastam róla először, naná, hogy ki kellett próbálnom. Nekem a zsíros részeken korpás seborheás a bőröm, hámló foltokkal, de ezzel tökéletesen el tudom távolítani a kis bőrcafatjaimat. A comedokat szerintem nem távolítja el, azokat csak alapos, szakszerű nyomkodással lehet, de szépen tisztítja a problémás részeket. Nekem bevált. Már rendeltem is utánpótlást.. :) Persze az ebayről, úgy azért olcsóbb. Egyet többször is lehet használni..

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. július 5.