Crystal Nails Chromirror Króm Pigmentpor
Ár: | 980 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | körmös szakboltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: SzandrASD, Módosítva: 2016. július 4.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | körmös szakboltok, online | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Lélegzetelállító króm pigmentpor az új díszítő-őrülethez. A ChroMirror króm pigmentpor használata egyszerű fixálásmentes felületre - Royal Gel vagy ONE STEP CrystaLac körülbelül 1 percig köttetett felületére szórjuk a port, majd fényzselével borítjuk.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Imádom!!! Géllakkon nagyon szépen mutat az összes árnyalat! <3
A tetejére kell egy plusz fényzselé és a kopás "ügy" is megoldódik ezzel :)

Imádom!!! Géllakkon nagyon szépen mutat az összes árnyalat! <3
A tetejére kell egy plusz fényzselé és a kopás "ügy" is megoldódik ezzel :)

Ezt a terméket (ezüst változat) a Moyra Clever Coverjével tudom csak használni, azon lesz ugyanis mutatós és tényleg króm hatású lesz. Fekete felett nagyon ütős, szürkén, nude-on és fehéren is jól néz ki, más élénk színeken viszont nem volt számomra szép. Viszont a tartósságáról nem tudok nyilatkozni, ugyanis mivel azt a lakkot és ezt sima lakk fölé használom, sokszor egyben leválik az egész már másnapra. Ha lesz rendes géllak szettem, akkor majd még kísérletezek vele, addig viszont sajnos hanyagolnom kell.

Hibátlan. A sokan mondják, hogy kopik, meg elveszíti a fényét, elsőre nálam is ezt történt. A titka egy plusz réteg fényzselé a tetejére. Na így már nem kopott ki, nem veszített a fényéből sem és el sem színeződött. Sima lakkra nem ajánlatos próbálgatni, géllakkra, épített porcelánra vagy zselére viszont tökéletes.

Érdekes, nekem tökéletesen megmaradt, tartós volt, nem színeződött, nem pattogott és nem is kopott. Természetesen a körmösömnél csináltattam, van ennek egy speciális zselé alapja amibe bele kell dolgozni, és akkor nem lesz vele gond. Igaz itt nem szerepel a leírásban, de a barátnőmnek sima zselébe lett beledolgozva és pár nap után el is mászott. Nekem mind a 10 ujjamon tündökölt, igaz én kéthetente járok, nem kenyerem a lenövés, de dolgozom is rendesen, nyúzódnak a körmeim, mégse látszott rajta semmi.

Ezt a port csak gél lakkon lehet használni, ami kicsit csalódás, hiszen vannak márkák, amik tökéletes eredményt nyújtanak sima lakkon is (mint például a Moyra).
Nekem ezüst színű porom van, de nem vagyok teljesen megelégedve vele. 1-2 napig valóban szép, de utána olyan, mintha elkezdene kopni, vagy az alatta lévő szín elszínezné. Óriási nagy csalódás, főleg úgy, hogy nem ezt akartam megvenni, de rábeszéltek, mondván, hogy a Crystal Nails az egyik legjobb minőségű és legszebb végeredményű por..

Hatalmas csalódás!Ha szerencséd van pár napíg kitart,de rosszabb esetbe pár óra és kopik,pattog,mindent csinál csak nem marad a helyén.Próbáltuk többen,többféle technikával is kisérleteztünk hátha,de nem!Ha valaki ennek tudatában otthon egy estére össze hozza az egy dolog,de egy szalonterméknél mikor visszajön a vendég reklamálni másnap az elég kellemetlen!Kukába landolt az összes!

igyekeztem sima lakkal is próbálni, de sajnos az nagyon megtöri a felvitt port, viszont géllakkal nagyon szép. azonban tényleg gyorsan kopik, egyestésnek mondanám.

Vegyes érzelmek...nagyon szép színe van, egy álom dolgozni vele. Viszont az utolsó lépés után valahogy más színe lett, ami még egyébként mindig szép. DE sajnos nagyon hamar kopik, pedig azt hittem nagy kedvenc lesz, de ezek után nem vagyok benne biztos. Egyébként az ezüst színűt próbáltam ki, de nem hiszem hogy fogok másikkal próbálkozni, ez is sokáig elég lesz még.

Én magamnak csináltam és semmi bajom nem volt vele.Tökéletes, kár, hogy ebben a két színben kapható, ezért rendeltem Kínából 400 ft-ért 5 féle színű krómhatású port, ami még tán jobb is, mint ez+ a hologrammos porja iszonyat rossz!! Ezt is inkább Kínából..

UP: A végére az ezüst már el is színeződött....
Nagyooon vártam, izgatottan csücsültem be körmös barátnőmhöz és azt hiszem legalább ekkorát csalódtam is benne. :( Gyönyörű szépen csillog, különleges, igazi fesztivál körömnek könyveltem el.
DE... Csajok készüljetek fel,hogy 2 hét után kopik...az ezüstnél még nem is oly feltűnő,de egy aranynál már elég gáz. Borzasztóan szomorú vagyok,mert eszméletlen szép, de sajnos nem leszünk jó barátok ezek után. Mellesleg más körmöm, több,mint 1 hónapot kibír.

UP: A végére az ezüst már el is színeződött....

Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)