Lelőhely: Százforintos boltok, online

Cuba Paris Cuba Tattoo EDP

Hozzáadva 2016.05.25.by

daylight81

Illatösszetevők: zöld koriander, illatos levendula, jellegzetes narancsvirág, fűszeres pacsuli és pézsma cédrusfa

2000 Ft-tól

2020.05.11. 07:42

Nem hivalkadó, kellemes illata van.

2018.12.10. 18:56

Az Armani Si illatára hajazó parfüm. Akinek esetleg a Si tetszik, ám kevésbé tudja tolerálni az erőteljes illatát, az próbálja ki ezt a változatot. Picit édeskésebb, zamatosabb, mégis ott sejlik benne a Si illata. Abszolút kellemes, tartósságával sincs gond, bár pár óra után kissé veszít erejéből, mégis úgy gondolom, hogy ha a sok 20-30 ezres parfüm megengedheti magának a botrányos tartósságot, akkor ennél főleg nem jelent problémát. Annyira gyorsan azért nem illan el, hogy ne érné meg megvásárolni. :)

2018.06.11. 07:52

Nekem a kifújás után rémesen erős volt, aztán finomodott kissé. Még mindig nehéz,téli estére való illat.

Utoljára szerkesztve: 2017.08.24. 10:14 - 2017.08.23. 14:47

Úgy mentem be a parfümériába, hogy valami vizes, fanyar, nyárra való illatot kerestem, erre ő jött velem haza. Teljesen abszurd az egész, ugyanis ő minden csak nem fanyar, nem könnyű, nem nyári. :D Egy fújás után az ember úgy illatozik tőle, mintha karamellbe fetrengett volna. A doboza gyönyörű, az illat édes, cukros, nehéz. Update:Sajnos le kell pontoznom, mert napközbe az illata átalakul valami rettenetesen fojtós, fejfájdító, hajlakk szaggá. Kár érte, pedig kifújás után még kb. 1 óráig finom illata van.