CV Cadea Vera

Ár:   1290 Ft   Kategória:   Szemkrémek
Kiszerelés:   12 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Müller   Bőrprobléma:   Bőröregedés

A krémet feltöltötte: lynus, Módosítva: 2012. szeptember 22.

Kiszerelés:   12 db
Lelőhely:   Müller
Kategória:   Szemkrémek
Bőrprobléma:   Bőröregedés

Azonnali hatás az apró mimikai ráncok ellen. A CV ránctalanító szemkontúr párnákat kimondottan a mimikai ráncok csökkentésére fejlesztették ki. 20 percen belül a szemkörnyék bőre feszültségmentes és intenzíven ápolt lesz. Az apró ráncok csökkennek, bőre simábbnak és felfrissültnek hat. Rendszeres használat mellett a ráncok mélysége csökken.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Birkin22

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2016. május 16.

A szem alatti sötét karikákra vettem, nem a ráncok miatt. Nem volt rossz, de olyan nagy hatást sem vettem észre.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. május 16.

Kacija

Korcsoport: >54
2016. március 21.

Szép üde, felfrissült lett a szemem környéke. Megszűnt a húzódó érzés is, nagyon jól hidratálta a bőrt. Csodát nem tesz, mint egyik kozmetikum sem, de kellemes hatású.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2016. március 21.

Gina1031

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2015. július 26.

Se nem ártott, se nem használt. Lassan már annak is örülök, ha valami nem irritálja a bőrömet... Sajnos nem láttam a használatot követően sem frissebbnek sem kisimultabbnak a szemkörnyékemet. Nyilván nem vártam, hogy eltünteti a ráncaimat, de azért abban bíztam, hogy enyhíti a hőség miatt végigforgolódott éjszaka utáni kialvatlanság nyomait... sajnos nem így történt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2015. július 26.

Jazz Juice

2014. március 19.

A párnák alaposan át vannak itatva géllel, viselése kellemes, nem okos kényelmetlenséget. Az apró szarkalábaim nem tűntek ugyan el, de láthatóan halványodtak, és a bőr érezhetően simább. Ez még csak az első próbám volt, de eddig nem tudok belekötni. Ennyi pénzért nagyon jó termék!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. március 19.