Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált

Dabba Vadmálna Víz

4.6
Hozzáadva 2015.05.04.by

Naurel

Arcod meghálálja a speciális virágvíz kényeztetését,  ha gyakran küzdesz pattanásokkal, tág pórusokkal. Kiválóan tisztít és tonizál.

Permetezheted közvetlenül a bőrödre vagy felviheted vattával, szivaccsal, kozmetikai koronggal!

100%-ban természetes, nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, alkoholmentes. Ecocert minősítéssel rendelkezik.

2017.03.30. 12:37

Minden használatkor, mintha újjászületne a bőröm tőle. Kellemes az illata, nem erőteljes, pont olyan, mint amit szeretek. Könnyen beszívódik a bőrbe, nagyon frissítő. Az arcbőröm egyszerűen imádja.

2017.02.01. 15:16

A kedvencem! Korábban már sokat hallottam a barátnőimtől, hogy használnak arcpermetet, de őszintén szólva nem nagyon tudtam mit kezdeni az információval, valahogy én nem igényeltem. Aztán múlt nyáron annyira megigézett ez a vadmálna víz, hogy rendeltem belőle és azóta egyszerűen nem tudok betelni vele. Mindig annyira frissé teszi az arcomat, valahogy a hidratálóm is könnyebben beszívódik. Nagyon szeretem és az illata isteni!

Utoljára szerkesztve: 2016.09.13. 08:13 - 2016.09.13. 08:12

Próbálkozok, hogy mi a legjobb a bőrömnek, mi az ami a legszebbé varázsolja. Már 3 éve csak natúr kozmetikumokat használok, de azért mindig keresgélek, hogy mikor mi a legjobb. Ezt a terméket is megvettem. Reggel és este arctisztítás után, de még hidratálás elött fújom be vele az arcomat. Nem sok minden történt azon kívül, hogy több pirosas, vizenyős pötty lett az arcomon. Az illata nem rossz, olyan, mint egy frissítő tea. Testpermetnek elhasználom, de sajnos az arcomon nem segített.

2016.06.28. 18:51

Engem is a párom lepett meg vele, nagy örömömre. :) Csak tonizálásra használtam, arctisztítás után, de még krémezés előtt. Frissít, kissé hidratál, nyugtat, és egységesebbé teszi a bőrt. Sokáig elég. Nagyon szerettem használni, ezerszer jobb ez a természetes kis víz, mint a bolti műanyag tonikok, de azt el kell mondanom, hogy ne számítsatok isteni málna illatra, mert az nincs neki. :) Inkább málnalevél illata van, de ez természetesen nem von le az értékéből.

2015.05.29. 06:42

A szülinapomra lepett meg a párom ezzel a virágvízzel. Lágy, könnyű, illatos, friss! Nem tudok betelni vele!