Mivolis

Ár:   1000 Ft   Kategória:   Szépségvitaminok
Kiszerelés:   40 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Bibi, Módosítva: 2013. november 7.

Kiszerelés:   40 db
Lelőhely:   DM, online
Kategória:   Szépségvitaminok

Hatóanyagok: Cink, Histidine, Cistein

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Ennie86

Bőrtípus: Zsíros
2018. június 1.

Kb 3 dobozzal fogyott eddig és nagyon meg vagyok vele elégedve. :) A hajnövesztő hatásáról nem is tudtam, de a bőrömet nagyon szépen rendbe tette. Ezért nekem simán megéri venni. :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. június 1.

annroi

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. augusztus 14.

Lassan beszedem az első dobozt, még kb. 10 db van, és nem hiszem hogy 10 nap alatt csodát fog művelni, ha eddig nem sikerült. Semmi változást nem vettem észre magamon.
A hajhullásomra próbáltam ki, mert iszonyat mennyiségben hullik, nem normális, de a vérképem szerint minden rendben, vérszegénység, vashiány nincs, pajzsmirigy rendben, szóval nem tudom egyszerűen, hogy mitől van ez évek óta. (Ha valakinek van ötlete, nyugodtan ossza meg velem.) Több helyen láttam, hogy cinkhiány miatt is lehet, és rengeteg helyen ajánlották kimondottak hajra a cinket, gondoltam miért ne. De tényleg semmit nem hatott eddig.
Sőt, a körmöm és az arcom állapota is ugyanolyan, talán még több pattim is volt mostanában, de nem biztos, hogy ettől a tablettától. Bevallom, a hajnövekedést egyáltalán nem figyeltem, mert az nem érdekel, csak a hajhullásom szeretném megszüntetni vagy legalább mérsékelni. Nem fogom újravenni, még a kovaföld+cink verzióban gondolkozom, az hátha hasznosabb lesz számomra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. augusztus 14.

Messa

2017. július 4.

Ez is csak egy vitamin, nem csodaszer. Kamasz koromban nekem is javasolták pattanásokra, és valamennyit használt is. Gondolom, ez úgy működik, hogy ha alacsony a cinkbeviteled, akkor segít. Én most kifejezetten menstruációs görcsökre szedek 2X1-et,egy héttel azelőtt, hogy megjönne (a 30-40mg-ot amúgy sem érdemes túllépni egy nap). Meglepődtem, de hat, és tényleg sokkal jobban vagyok.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. július 4.

Nymphae

Bőrtípus: Zsíros
2017. május 27.

Egy dobozt elszedtem belőle, de haj téren nem vettem észre változást.
A körmömmel és a bőrömmel nem volt problémám, így nem tudok erről nyilatkozni.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. május 27.

Egy dobozt elszedtem belőle, de haj téren nem vettem észre változást.
A körmömmel és a bőrömmel nem volt problémám, így nem tudok erről nyilatkozni.

Viatzio

2017. március 3.

Egy dobozzal beszedtem, de nem tapasztaltam semmi különöset, talán kevésbé hullott a hajam....azóta szüneteltettem, megpróbálkozok még egy dobozzal, és jobban figyelek, hátha észreveszek valamit, egyelőre 3 csillagot előlegezek meg neki.
Update: azóta beszedtem már 2-3 dobozzal, kúraszerűen, én úgy vettem észre, hogy a bőröm szebb tőle, illetve kevésbé hullik a hajam, de növekedésben nem észleltem különbséget. Mindenesetre megadom, neki az 5 csillagot.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 3.

valaholmessze

2016. december 9.

Eddig nagyon sok minden szedtem, kentem a hajamra, és eddig egyedül ettől látok látványos hajnövekedést. :) Több éve küzdök már a problémával, így csak azt sajnálom, hogy korábban nem találtam rá. Pozitívum még, hogy nagyon könnyen lecsúszik. Amióta szedem (most fogyott el az első doboz), beteg se voltam,, úgyhogy az immunrendszer erősítésében is szerepe lehet. :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 9.

tihivici

2016. november 8.

Körülbelül kettő hete szedem a tablettákat és amit tapasztaltam, az az, hogy kevésbé hullik a hajam illetve kevésbé vagyok fáradékony ami az őszi téli időszakban fontos.
A körmeimen nem tapasztaltam (még) semmilyen változást. Hajra bejött! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. november 8.

A körmeimen nem tapasztaltam (még) semmilyen változást. Hajra bejött! :)

marryjane

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2016. február 25.

Már 2 hete használom rendszeresen. Sajnos a hajszárazságomon nem segített, de a hajam gyorsabban nő.
Heti 1-2 pattanás kijön, ami nem vészes, étvágytalanság az megvan és többször van székletem is. Kíváncsi leszek a következő hetekben milyen változás lesz még.
Összességében jó kis tabletta, biztos venni fogok még, de azért az 1 hónap szünetet betartom. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. február 25.

Malyvarozsa

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2016. február 13.

8. Szemet szedtem most be belole, napi 1db az adag. Fenekig ero nagyon dús hajam volt de ahogy jott az osz,tel elkezdett nagyon hullani. Ennel a hossznal naaaagyon idegesito a hajhullas es ijesztobb is a mennyiség. Levágtam a hajam mell ala hogy legalabb ne legyen olyan hosszu. Ez utan elkezdtem hasznalni hajhullás elleni sampont de ez sem volt meg eleg ugyhogy hajvitam utan neztem. A merz es e kozott dilemmaztam, de az itteni vélemények alapjan ugy döntöttem kiprobalom ezt 1/4 áron, es utanna johet a merz. Jol tettem!! Nagyon szuper hatása van mar most.. Kevesbe hullik es no mint a gomba. Hiaba hullott a tabletta elott is dús maradt a hajam, viszont nem annyira mint nyaron. Most kezd visszatérni a nyári formajaban. Jelenleg farcsontig ero, dús, es a vagasnak köszönhetően egeszseges a hajam. Szuper kapszula nagyon olcsón es ami majdnem olyan fontos mint a hajhullás megszűnése,mellékhatásokat sem okozott. Semmi ragya. Ehgyomorra nem szabad mert akkor garantált a hanyinger. Valamint az etvagyam sem nőtt, sot szerintem csokkent bar valoszinuleg nem ettol! 5* valoszinuleg kúraszerűen fogom alkalmazni, ujra vevos!:)

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2016. február 13.

Langel

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. szeptember 24.

Nálam nagyon bevált...!!!!
Nem csak a bőröm lesz tőle szebb, hanem ételintolerancia kapcsán is igen igen sokat segít a tünetek enyhítésében!
Ennek köszönhetem hogy elkezdett javulni az állapotom és már látok megoldást arra, hogy hogyan is rendezzem az egészségi tüneteimet az intolerancia kapcsán.
(persze az intoleranciára, nem csak ez szükséges, de nyújt egyfajta megoldást a tünetek enyhítésében).

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. szeptember 24.

Nálam nagyon bevált...!!!!