Lelőhely: Online

dōTERRA Citrom Illóolaj

4.8
Hozzáadva 2021.11.03.by

CRK

• Fertőző betegségek, légúti fertőzések esetén használható
  • Gyomorégés és reflux esetén belsőleg alkalmazva gyömbérrel együtt növényi kapszulában vagy egy pohár vízben elkeverve
  • Köszvény, reuma, ízületi gyulladás esetén belsőleg alkalmazva egy pohár vízbe feloldva
  • A máj és vese méregtelenítésére belsőleg egy pohár vízbe feloldva, külsőleg talp és lábfej bemasszírozásával
  • Vesekő, epekő esetén is használható gyengéden bontja le a köveket
  • Zsírtalanító és fertőtlenítő hatása miatt hatékonyan használható az otthonunk minden területén,
  • Adjon pár csepp olajat kézmosó szappanához,
  • Segít eltüntetni a makacs ragacsos foltokat, melyeket rágógumi vagy matricák hagytak maguk után (almaecet lehet a bázis)
  • Hangulat javító aromatikusan belélegezve vagy párologtatva.
  • Segíti a koncentráció és figyelem fenntartását párologtatva vagy belélegezve

2024.05.30. 19:19

Nagyon szerettem volna szeretni. Sajnos allergiás vagyok rá, mind külsőleg mind belső lég.De párologtatóba nagyon jól frissíti a szoba levegőjét.

2023.05.17. 16:10

Jó illata van, ez nem csinál hányingert,mint a többi Doterra olajok...ruhákat öblítek vele, nagyon jól illik az ecetes mixhez, zöld háztartáshoz. Csobogoba is tesszük

2023.03.15. 17:24

Nagyon jó minőségű. Ételek ízesítésére is használom, levegő fertőtlenítésére is. Minden nap teszek a vizembe, jól csillapítja a háborgó gyomrom. Szeretem az illatát is.

2022.11.30. 22:01

A megfázásos időszak miatt tettem a diffúzorba és teába is. Nagyon finom, intenzív illata van. Imádom

2022.01.11. 18:11

Mint egy frissen bontott citrom. Annyira tiszta és annyira finom illat, egyetlen illóolajhoz sem hasonlítható, amit eddig szagoltam. Nekem leginkább a hangulatomra van pozitív hatással, illetve óvatosan, de segít a koncentrációban is.