Bőrfiatalítás sejtszinten: mit tudnak a növekedési faktorok?
A növekedési faktorok új fejezetet nyitottak az anti-agingben. De mégis mit érdemes róluk tudni?
Lilluc
"Támaszt nyújt azokban a pillanatokban, amikor a figyelme hajlamos lenne elkalandozni. Külsőleg is alkalmazható a koncentráció fokozása és fenntartása céljából. Tökéletes partner a tanulásban: segít, hogy 100%-ban a feladatra összpontosítson, és a figyelme közben egy pillanatra se lankadjon. Szantálfa, tömjén és zöldcitrom esszenciális olajok gazdagítják a befogadóképesség serkentéséért, valamint pacsuli, ilang ilang és római kamilla a nyugtató légkörért."
2021.08.13. 19:53
Amikor megrendeltem és megérkezett, elsírtam magam :DNagyon erős illata van, el sem tudtam képzelni, hogy kenem ezt rá az 5 éves figyelemzavaros lányomra. Emellett borsos az ára is, valljuk be.....Először magamon próbáltam ki, mint minden mást is. Alig akartam elhinni, hogy végre sikerült úgy több órát dolgoznom a gép előtt, hogy egyszer sem kalandozott el a figyelmem. Pedig piszok száraz, unalmas feladatom volt, de csak csináltam és csináltam. :DEzen felbuzdulva először a talpára kentem, megszoktuk. Később már a tarkójára is mehetett, aztán már ő kérte, hogy kenjem be.Nagy átlagban zavar az illata mindenkit (minket pl már egyáltalán nem, sőt, kifejezetten tetszik), de nem nagyon érdekel, mert szuperül működik :D

Száraz november? A bőrödre nem kell vonatkoznia…

A természetes és a feltűnő színek kedvelői is új favoritra lelhetnek.