Douglas

Ár:   1990 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Douglas   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: agi.greendaygirl, Módosítva: 2013. október 28.

Ár:   1990 Ft
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Douglas
Kategória:   Ecsetek

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24

eszti87

Bőrprobléma: Bőröregedés
2016. február 12.

Nagyon jó kis ecset! Hosszú évek óta használom a mélyítővonalra. Összemosáshoz is jó lehet, de az időigényesebb, mert kicsi az ecset feje. Nagyon puha, hajlanak a szálak, nem húzza a szemhéj bőrét. Ár/érték arányban szuper! Mostanság elkezdtem lecserélni a nagyon basic, drogériás ecsetkollekciómat eggyel jobb ecsetekre (Zoeva, KIKO, stb.), és szép sorban váltom ki őket, de annyira szeretem ezt az ecsetet, hogy szerintem őt fogom utolsóként lecserélni (ha egyáltalán lecserélem).
Nem tudom, hogy lehet-e még kapni, de mindenképp ajánlom a használatát. Próbáltam az Essence hasonló ecsetét, de az sokkal keményebb, poroz a szemhéjpúderrel, és ráadásul bök is :D

A csomagolásra nem emlékszem, mi volt írva, de szerintem ez nem ceruza ecset, hanem crease brush (a kicsi kerek feje miatt).

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. február 12.

kukutka

2015. április 28.

Ennyi pénzért kiváló az ecset. Puha, könnyű vele dolgozni. Ötös!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. április 28.

Ennyi pénzért kiváló az ecset. Puha, könnyű vele dolgozni. Ötös!

Mandel

Korcsoport:  -
2014. február 15.

Elégedett vagyok az ecsettel, bár nem olyan rég vettem, eddig jól muzsikál. Szintén a mélyítővonalra viszem fel a szemhéjpúdert, de a végső satírozást egy másik ecsettel csinálom, mert viszonylag kicsi a feje. Nem horror áron árulják, ehhez képes kellemes puha szörzete van, tisztítás után sem keménydett meg. Ár-érték arányban csillagos 5.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2014. február 15.

agi.greendaygirl

2013. március 13.

nem tudtam minek nevezzem, satírozó esetnek vékonyka és rendezett, ceruzaecsetnek puha, de legalább a forma stimmel :D
nagyon szeretem, ma vettem belőle a 2.at, mélyítővonalba szeretem leginkább ezzel felvinni a festéket, a szőrét nem hullajtja, viszont az elsőnek, ami már több mint egy éves, kb. fél év után mozgott a nyele, azóta le is jött, de vissza tudtam nagyjából ragasztani. a használata kellemes, könnyű vele dolgozni, 1500 pénzért douglas viszonylatban kifejezetten olcsó szerintem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 13.