Douglas Make-Up Nail Polish
Ár: | 1490 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Douglas | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Kodi, Módosítva: 2016. május 23.
Lelőhely: | Douglas | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
A magasfényű formula biztosítja az azonnali Wow-színhatást, tartós formulával, néhány perc alatt.
VÁSÁROLD MEG
Kétféle szín volt eddig, az egyik egy egészen sötét, feketébe hajló csillogó lila. Tudom, hogy furcsán hangzik, de fantasztikus szín volt, kiárusításon vettem, azóta is keresem. Nekem az egyik legtartósabb , legszebben kenhető lakkom volt, nem sűrűsödött be, simán verte az O.P.I. lakkokat is, amiket próbáltam. Két rétegben szépen mutatott, közöpesen hosszú volt a száradási ideje, fedőlakkal 4-5 napig hibátlan volt, de ha vigyáztam, akkor volt az több is. A Margaret Astor lakkokra hasonlít az üvege, de tartósabb volt mind a körmön, mind a kézen. Ha lakkhoz nyúlok ebben az árkategóriában, akkor Douglas vagy Art Deco. A Douglas lakkok nekem ár-érték arányban nagyon megfelelnek.

Nekem a cheeky orange van meg, ami egy közepes, napsüttte narancs és egész jól fed, fényes
update: ugyanez igaz a sárgára is

update: ugyanez igaz a sárgára is

El sem hiszem, hogy ötödik napja van fent, és csak tegnap kezdett el kicsit kopni a végeken. (Alaplakkal és fedőlakkal, két rétegben.) Megtaláltam a tökéletes körömlakkot.

Több árnyalatát is birtoklom. Összességében az állagával, száradási idejével, ecsetével elégedett vagyok. A tartóssága szerintem árnyalatonként változó, de más márkákhoz hasonlítva inkább a jobbak közé sorolnám.

elenk piros szinben van meg, ket retegben szoktam felkenni, rettenetesen tartos, es gyonyoru szep szine van.
ha nem kezdtem volna gellakkozni, ujravennem

ha nem kezdtem volna gellakkozni, ujravennem

Nekem az 515-ös rozsaszin arnyalat van meg. Nagyon szep a szine, jol fed, viszont szerintem kicsit gyorsan kopik.

Én is a leárazás alatt jutottam hozzá gondoltam ennyiért kipróbálom. 51-es Divine sirene árnyalatot választottam kékes árnyalat. Szép színe van. Két rétegben vittem fel fedőlakk nélkül. Így kibírt 4-5 napot. Az ecsete is szuper könnyű volt vele dolgozni. Elégedett vagyok vele de nekem a woow hatás elmaradt, teljes áron én sem venném meg.

Szerencsére 70 %-os leárazásban, pár száz forintért vásároltam meg egy barnás-korallos-narancsos, kellemes őszies árnyalatát. Alaplakkra 2 rétegben felkenve, fedőlakk nélkül, 1 hetet szépen kibírt. Jó-jó, de semmi különös. Láttunk már ilyet jóval olcsóbban is. A teljes áron történő megvásárlását semmiképpen nem ajánlom.

Már egy rétegben is szépen fed, rengeteg árnyalatban kapható, gyorsan szárad, nem túl tartós, iszonyú drága.
Update: megérdemli az 5*-ot, mert simán kibír 1 hetet is.

Update: megérdemli az 5*-ot, mert simán kibír 1 hetet is.

Hűha... az átlátszó változat konkrétan évek óta az első lakk, ami fixálni tudta az egyik nulla tartósságú és már a festés napján lekopásra hajlamos OPI (egyébként gyönyörű bordó, enyhén csillámpigmentes) lakkomat. Egy hétig biztosan fennmaradt betonbiztosan és ettől függetlenül pedig magasfényű, gyönyörű finisht eredményező lakkról beszélünk.:))) más színben is van, arról is hasonlóan tudok nyilatkozni. Nem tudom miért, de meglepődtem és nem ezt vártam egy Douglas lakktól.