Dr. Brandt CC Mat With Signature Shinerase CC Krém
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Kombinált, Zsíros | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Trixi, Módosítva: 2013. május 2.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Bőrtípus: | Kombinált, Zsíros | |
All-in-one CC krém kifejezetten zsíros/kombinált bőrre. Magas UVA/UVB védelemmel (SPF 30). Parabenek nélküli formula.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Amikor megláttam ezt a krémet, nem tudtam ellenállni, pedig még teszter sem állt rendelkezésre, totálisan zsákbamacska. CC krém végre, ha már a BB nem jött be. Teszek egy próbát, és láss csodát. Mattító, elfedi a piros ereimet, olajmentes, magas UV védelem, ugyanakkor rétegenként progresszíven építhető, parabenek nélkül az érzékeny bőrömre, szóval kifejezetten az én bőrömre kitalálva (anti-agingot meg majd teszek alá). 2 színben kapható, light to medium és medium to dark. Én ez utóbbit választottam a nyárra tekintettel, és milyen jól tettem. Kinyomva a tubusból picit (nagyon) sötétnek tűnik, de a bőrön eloszlatva beolvad a bőrszínbe, még azt sem mondanám, hogy napsütötte színt ad, szóval inkább teljesen természetes, nem hullasápadt a bőröm. Én egy rétegben használom, és totálisan elfedi a piros ereimet, foltjaimat, de nem vastag rétegben, maszkszerűen, hanem teljesen természetes hatásúan. Puha, púderes a finish. Egyébként a már teljesen megszáradt rétegre építhetőek újabbak gond nélkül. Azt nem mondanám, hogy teljesen fénytelen lesz a bőröm, hanem inkább bőrfényű a T-zónában. A száraz részekre hidratáló krémet tettem alá, és nagyon jól működik (zsíros, fiatalabb bőrre szerintem nem is kell alá semmi). A pórusokat tökéletesen lefedi. Nagyon jól kenhető, mint egy jó folyékony alapozó, se nem vastag, se nem túl folyékony. Szédületesen könnyű eldolgozni, nem macerás, nem kell precízkedni. Nem foltos a bőrön. Én egy kis puffnival átnyomkodtam az arcomat mielőtt teljesen megszáradt volna rajta a krém, így még jobban bedolgozódott, egységesedett. Összességében azt kell mondjam, hogy tökéletes. Leginkább a természetes szó jut eszembe róla, meg a fantasztikus. Erősen kísértésbe estem, hogy máris vegyek még egy tubussal :) Az összetevői olyan sokan vannak, és olyan apróbetűsek, hogy most nincs ingerem feltölteni, lényeg, hogy ásványi fényvédők és színező van benne: titánium dioxid és cink oxid a fényvédő, vasoxid a színező, plusz hyaluronsav, C-vitamin. Ára 39 euro / 30 g nettó. Ja, és még egy fontos, kis idő múlva kezd csak mattítani, ezért nem kell mindjárt púdert tenni rá. A nap végére azért a T-vonal már átfényesedett, akkor elegendő volt picit púderrel igazítani. Ekkora már kicsit kopott az ereimről is, de nem feltűnően. Azt kell mondjam, egy hosszú munkanapot simán bír. Csillagos ötös.

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)