Lelőhely: Müller, bioboltok, online

dr. Organic Teafa Körömecsetelő

Hozzáadva 2012.02.08.by

Szendi

Természetes antiszeptikus és gombaölő hatású gyógyító összetételű készítmény, mely segíti helyreállítani a köröm optimális, egészséges állapotát. Teafa olajat, édes mandula olajat. Jojoba olajat és E vitamint tartalmaz. Gyorsan felszívódó készítmény, mely szembeszáll a gombákkal, élesztővel és penésszel, ami a köröm környezetében negatív hatással lenne annak egészségére. Védi, erőssé és ellenállóvá teszi a körmöket. Antiszeptikus hatása a baktériumokra is kiterjed, valamint a köröm alatti zónában is hat.

2017.03.11. 09:42

Én tavaly 2-3 hónap alatt kikezeltem vele egy ilyen fertőzést, idén próbálok egy másik szert, és nem hatékony.Ez nagyon hatékony!!!

Utoljára szerkesztve: 2012.05.22. 10:00 - 2012.05.22. 09:59

Anyukámnak elég csúnya a körme, és nagyon sokat járt vele bőrgyógyászhoz éveken keresztül..talán egész kiskorom óta..:/ Nem egy terméket kipróbált drága pénzekért, és mondom keresek neki valamit neten, erre bukkantam, megrendeltük, mert a 10.000 forintos készítmények mellett ez elég kedvezőnek tűnt (2000 vhány forint + postaköltség), azóta már a 3.at használja, és jelentősen látszik a változás! Ez egy csodaszer gombás körömre!!:)Az összetevőinek meg külön örülök!:)