e.l.f. Essential Smudge Brush
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Müller, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: falatka18, Módosítva: 2013. június 21.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Müller, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Szépen lehet vele felvenni a festéket, viszont kb. 1 év után elkezdte hullajtani a szőrét.

meg is érkezett a rendelés, rögtön ki is próbáltam. Szépen lehet vele satírozni, a szempilla töveknél dolgozni. A szőre nem túl műanyag érzetű, rugalmas, szépen felveszi az anyagot. Ennyi pénzért, itthoni használatra tökéletes! :)

Rögtön kettőt is rendeltem és nem bántam meg. Egyszerűen imádom. Tapasztalatom szerint bármire tökéletes. Árnyékolásra, satírozásra, alsó szempillák tövébe.... Szőrhullást én egyáltalán nem is tapasztaltam.

Én meg vagyok vele elégedve, igazából csak azért rendeltem, mert olcsó volt nagyon, és pont kifogyott a készlet a tusecsetből (nincs is krémes tusom, szóval az nem volt létfontosságú :). Nekem tökéletesen bevált arra, h a szempillasor tövéhez vékony vonalat húzzak szemhéjpúderrel. A szemceruzát szoktam vele, és egy kis (azonos színű) szemhéjfestékkel még áthúzni, a végeredmény eddig mindig jó lett.
Viszont én is észrevettem, h hullik a szőre, és nem egyenletesen van levágva, emiatt azért nem tökéletes (de az árát még így is bőven megéri).

Nem vagyok tőle elragadtatva. Nagyon vártam, mert tetszett, hogy rövidek a szálai, de nekem túl vastag. Nem tudok vele az alsó szempillasorba szép vékonyan festéket felvinni, ráadásul mosáskor nagyon hullatja a szőrét. Ráadásul nincsenek pontosan vágva a szálak, eléggé kaotikus a végeredmény. Kár érte, mert nagyon szerettem volna szeretni.

Használható, de nagyon pontatlan a szálvágásuk és hullik.

Használható, de nagyon pontatlan a szálvágásuk és hullik.

Pár napja érkezett meg a MUP rendelésem. Annyira olcsó volt ez az ecset, hogy muszáj volt megvennem. Hihetetlen, hogy 395 Ft-ért ennyire jól használható ecsetet kaptam. A mélyítővonalra tökéletesen lehet vele vékonyan festeni, sőt az alsó szemhéjra is ceruza vékonysággal felvihető vele a szemhéjpúder. Imádom.

Nagyon szeretem ezt az ecsetet.Igazából nem vártam sokat tőle,gondoltam olcsó húsnak híg a leve, de csak megpróbáltam:)Remekül lehet vele összemosni színeket, a formáját mosás után is tartja,de egy picit hullajtja a szőrét. Még sokszor ennyi pénzért is remek választás ettől függetlenül!

nem használom régóta, de egyetértek Orsynával, nekem is pici a szemhéjam, és ezzel az eszközzel a "hogy vigyem fel a festéket gyorsan és szépen reggel" probléma elkerülhető .

Szépen lehet dolgozni vele, kellően tömör, tartós, egy szál se hullott ki belőle fél év alatt, pedig minden nap használom!

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre