e.l.f.

Ár:   597 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Montelino, Módosítva: 2013. június 21.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

Az e.l.f. £1.50-os ecsetvonalának egyik legismertebb darabja.

Porállagú vagy púder formájú szemhéjárnyalók felvitelére kifejlesztve. Sörtéi mindig az optimális festékmennyiséget veszik fel, így a szemhéjárnyaló fölöslegesen nem szóródik és nem porzik. Az elf essential sminkecset családot vezető sminkmesterek tervezték. Gyártásuk környezetbarát módszerekkel, kizárólag magas minőségű szintetikus szálakból történik.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan

jns.melinda

2016. augusztus 22.

Tényleg nem olyan, mint itt a képen, de ez csak előnyére válik. Kényelmes, olcsó, puha, jól funkcionáló ecset. Nekem ennél nem is kell jobb.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 22.

dnsmakeup

2015. május 21.

Még egy "csodálatos" termék az ELF-től :-) Kvázi egyáltalán nem úgy néz ki, mint a fotón. Nem is puha. Az aluljáróba különb kapható. Én nem értem ez a nagy hype-t körülötte. Ez egy egyszerű 1 dolláros kínai termék. Akár az aluljáróba is nagykerezhetnének vele - már bocs.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. május 21.

Sminkakademia

2014. január 2.

Egyáltalán nem olyan szépen vágott, mint a fotókon. Csalódás volt :-( és hullik is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 2.

Beleza

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2013. május 2.

jó, szép, vastag, dús, szépen viszi a festéket, olcsó volt (kb 390 huf). remek! és nem szúrt!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. május 2.

rekag

2013. március 27.

Szemöldökcsont árnyékolásához vettem meg próbaképpen.Erre a célra nem akartam 2-3ezer forintos profi ecsetet venni, 400 ft-ért pedig szinte ajándék. Úgy voltam vele, hogy ha nem válik be akkor sem buktam akkorát. Kellemesen csalódtam benne. Kellően tömött a feje, nem hullik a szőre, pedig már mostam is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. március 27.

horireni

2013. március 26.

Sziasztok! Nekem sem hullik a szőre, én nagyon imádom! Könnyen felveszi a szemhéjpúdereket, és szépen fel tudom őket vinni a szemhéjamra. Nagyon puha az ecset, kellemes használni. A pénztárcám pedig szintén oda van érte/értük. :)
Egy szó mint száz, nekem nagyon beváltak az elf ecsetei, legalábbis az a 4 amit megvettem. :) Nagyon ajánlom olyan csajoknak , akik el akarnak kezdeni szép szemsminkeket készíteni; szerintem erre kiváló ez a minőség.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 26.

sweeteszter

Korcsoport:  -
2013. március 18.

Nekem egyáltalán nem hullik a szőre. Ennyi pénzért nagyon megérte.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2013. március 18.

Nekem egyáltalán nem hullik a szőre. Ennyi pénzért nagyon megérte.

marcipanfelho

2013. március 9.

Nagyon szeretem ezt az ecsetet, néha hullik belőle 1-2 szál, de ez nem probléma. Vannak olyan darabok amelyek jobban hullanak és olyanok amik kevésbé. Szépen tudok vele dolgozni és ha egyszerre csak kevés festéket viszünk fel vele akkor nem hullik vagy porzik.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 9.

Camilla_B

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2013. február 10.

Tényleg igaz rájuk, hogy gyakorló otthon használatos ecsetek. Nem precíz a szálvágás és így nem mindig kerül oda a festék, ahova tenni akarom. De akinek nincs drágábbra pénze ezzel is meg tudja oldani, de nem lesz olyan szép és precíz a sminkje szerintem.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2013. február 10.

LexiSmink

2013. február 10.

Én nem akarok senkit megbántani, de ilyen trutyi ecseteket, mint ezek az ELF-ek! Szerintem borzasztóan amatőr ecsetek és annyira csúnyán vannak megvágva a szőre, hogy az már kritikán aluli. Tudom, hogy drága a Sigma, de inkább 2 jó Sigma ecset, mint 10 ELF. Bocs, ne hari senki rám.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. február 10.