Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Vicus
2021-ben megújult összetétel!
Világos fénypor, mellyel kiemelhetőek bizonyos arcrészek. Átitatva E-vitamin, jojoba, napraforgó, sárgabarack és szőlő kivonattal táplálja és hidratálja a bőrt.
3 árnyalatban kapható
2024.03.14. 12:58
Egyik kedvenc highlighterem. Nagyon szép hatást lehet vele elérni és építhető. Nekem tartós volt a bőrömön és volt aki megemlítette, hogy mikyen szép fénye van a highlichteremnek a bőrömön. Nagyon sokáig elég.
2022.04.27. 18:31
Első highlighter, amit kipróbáltam és bevált. Szép fénye van és jól építhető.
2020.06.14. 08:00
Moonlight pearls árnyalatban van meg nekem. A termék egyszerűen szuper, a színe gyönyörű és a fénye is csodálatos. Lehet építeni, ahogyan csak tetszik, szóval nem lehet hirtelen túlzásba esni vele. Egyetlen problémám vele, hogy a tetejét nagyon nehezen tudtam levenni, de rájöttem, hogy egy ecset vékony végével könnyedén lepattintható és így nem bánja a körmöm, de ezt leszámítva 5*, mert nagyon szeretem.
2020.05.19. 15:08
Moonlight pearl van meg, nagyon szép, természetes fénye van. Könnyű felvinni, eloszlatni, nem pereg, tartósan fent marad az arcon...Ha valami feltűnőre vágytok, nem javaslom, de tökéletes mindennapokra. :)
2019.08.13. 15:51
Nekem a moonlight pearl árnyalat van meg, ami egy világos pezsgő-arany szín. Leginkább a Catrice Mineral glow highlighterhez hasonlít, nem túl erős, inkább természetes fényt ad az arcnak. Igaz, hogy kicsit csillámos, viszont még így is kellemes a finise. Valóban nem a legjobb a tartóssága, de lehet javítani rajta fix+-szal és tartós primerrel.Nekem úgy működik a legjobban, ha lefixált arcra viszem fel és sűrű szálas ecsettel, aminek rövidek a szálai.
2019.02.07. 08:40
Nekem is a Blush Gems árnyalat van meg. A használat titka, hogy az ecsetet vízzel vagy sminkfixálóval kell benedvesíteni és így kitűnően működik! Szárazon valóban szinte semmi sem jön le belőle. Az árát megéri.