e.l.f.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: vira.15, Módosítva: 2013. október 11.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

A Kabuki ecset hihetetlenül puha és lágy. Designos és praktikus egyben, mivel különböző állagú púdert, arcpirosítót, bronzosítót, korrektort vagy alapozót vihetsz fel vele. Az ecset magassága 6 cm, átmérője 5 cm. Az elf ecsetcsaládjának minden egyes tagját profi stylistok tervezték, hogy Te is úgy tündökölhess, mint a sztárok! Minden ecsetünk magas minőségű, szintetikus szálakból készült, mert az elf elítéli az állatok kihasználását a szépségipar érdekében. Gyártásuk a fenntartható fejlődés jegyében zajlik.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

norsesz

Bőrprobléma: Bőröregedés
2017. július 2.

Én nem igazán szeretem használni, a tömörsége miatt én nehezebben tudom vele eloszlatni a púdert. Az viszont tény, hogy nagyon puha ecset, és egyáltalán nem hullatja a szőrét.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. július 2.

Lapetite01

Bőrprobléma: Bőröregedés
2016. április 17.

Iherb-ről rendeltem 6$-ért ezt a fantasztikus ecsetet. Lányok, ha hozzám hasonlóan ti is rajongtok a sminkcuccokért, akkor ne hagyjátok ki. Fantasztikus MAC, Bobbi Brown, Real Techniques ecseteim vannak, de be kell vallanom, hogy ez az ecset felveszi a versenyt bármelyik exkluzív társával.
Nagyon-nagyon puha, tömött kabuki. Könnyen tisztítható, hamar szárad, és főleg nem hullajtja a szőrét!!!
Púder felvitelére használom, mert szép, nagy a feje, ezért gyorsan, könnyen szét tudja teríteni a felvett anyagot. Visszaadja bőrre maximálisan, tisztításnál fel is tűnt, hogy a szálak közzé alig ül be a púder.
Annyira nagy rajongója vagyok, hogy már a tartalékom is megvan, nehogy hiányát érezzem. Bátran válasszátok, nem fogtok csalódni!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. április 17.

mariib

2015. április 27.

Ár-érték arányban ez egy nagyon szuper ecset! Igazság szerint, még többet is adnék érte, annyira szeretem! Örülök azért, hogy nem drágábbat vettem, mert ez tökéletesen megfelel a púderemhez. Pirosítót, bronzosítót én nem ezzel viszek fel, mert ahhoz túl nagy és széles a feje. De kompakthoz remek választás!
Szerencsére nem jött be, amitől tartottam az alacsonyabb ára miatt, hogy majd hullatja a szőrét vagy deformálódik. Nagyon ajánlom!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. április 27.

kisko

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2014. szeptember 15.

Nem a legtömöttebb kabuki a világon, de nagyon jól használható, ásványi púdert szoktam vele felvinni, nem karcol, könnyen kitisztítható, és gyorsan szárad. Ha valaki nem szeretne vagyonokat költeni ecsetre, bátran ajánlom az elf studio ecseteket, jó kis alapdarabok.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. szeptember 15.

szidury

2013. november 13.

Tömött, puha, és nem hullajtja a szőrét, ráadásul olcsó. Kell ennél több?

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. november 13.

Tömött, puha, és nem hullajtja a szőrét, ráadásul olcsó. Kell ennél több?