e.l.f.

Ár:   1350 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: petrush, Módosítva: 2013. június 19.

Kiszerelés:
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

Speciálisan levágott, lapos púderecset, mely a púder optimális mennyiségét veszi fel, így az feleslegesen nem porol, de tökéletes fedést biztosít egy mozdulattal. Szép design, fekete nyél, fekete markolat, kiemelkedően jó minőségű, puha, szintetikus szálak. Igazán professzionális, szépségszalonokban is jól bevált ecsetek.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Veronika8614

2020. március 2.

Alapozo felvitelere hasznalom, es imadom! Az elso ecset, ami gyonyoruen dolgozza el az alapozot, csikok nelkul, es nagyon gyorsan. Orulok, hogy megvettem, ilyen formaju ecsetet kiprobalok majd mas fajtat is, de a markanak egyeb ecseteit is szeretem, nekem sokkal jobban bevaltak, mint peldaul a Real Techniques ecstei. Biztos vannak jobb minosegu ecsetek a piacon, de nekem ez 5 csillag, ki fogom probalni puder fixalasra is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. március 2.

Lina14

2018. november 10.

A mom park müllerben már lehet elf cuccokat találni! Le is csaptam erre az ecsetre, nagyon klassz darab. gyorsan lehet vele púderezni, elég nagy, szépen felveszi a szállós vagy a kőpúdert is. nem hullik, nem nehéz takarítani sem. A legjobb, hogy a kialakítás miatt inkább belenyomkodom a púdert az arcomba, mint elsimítom, így í sminkem is tovább tart. szerelem! ránézek mg majd más ecseteire is a márkának

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 10.

artemiszkde

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Bőröregedés
2017. július 31.

Első valamirevaló ecsetem (Real Techniques Fresh Face ecsetek már úton felém!), úgyhogy nincs összehasonlítási alapom. Ásványi por alapozó felvitelére használom. Puha, könnyű vele dolgozni, jól eloszlatható vele az anyag. Szeretem!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. július 31.

vikus159357

2017. február 21.

nagyon elégedett vagyok vele puha nem potyognak ki a szorszalak szoval szuper

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. február 21.

nagyon elégedett vagyok vele puha nem potyognak ki a szorszalak szoval szuper

goldgirl

Bőrtípus: Zsíros
2016. július 13.

Megszerettem, puha ecset, szépen felviszi az anyagot, könnyen siklik az arcon a bűvös 3 dolláros áron.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. július 13.

CurlyJen

2016. január 21.

IMÁDOM! Annyira megéri a pénzét! Sajnos nincs hasonlítási alapon, hogy egy drágább sigma ecsethez képest milyen, de nekem nagyon bejött. Én folyékony alapozó felvitelére szoktam használni és sokkal gyorsabb és egyenletesebb hatást tudok vele elérni, mintha kézzel csinálnám.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. január 21.

Szecsuani

2015. november 26.

Tökéletes púderecset, tömött, puha.
Jó használni, ráadásul nem tudom hogyan, de mindig azt érzem, bármennyire meghengergetem valamilyen púderben, mindig csak annyit visz fel, amennyi épp kell. Okos ecset, nem csak szép. :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. november 26.

Tökéletes púderecset, tömött, puha.

e

2015. augusztus 24.

Nagyon jó kis ecset, szerintem nekem 3 éve megvan, és még mindig mintha új lenne, nem csak púderekhez hanem nekem krémes habos mindenféle alapozóhoz is bejött, plusz összedolgozni bronzosító pirosítót . Napközben kicsit rendbe szoktam vele tenni a sminkem, szépen teszi a dolgát.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. augusztus 24.

busa01206

2015. július 1.

Iherbrol rendeltem, de ebayen is konnyen hozza lehet jutni. Hivatalosan puder ecset, de en alapozokhoz es bbkremekneh szoktam hasznalni, neha por allagu alapozohoz is. Nagyon jo kis ecset, boven megeri az arat :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. július 1.

ginga6

2015. március 18.

Annyira finom, puha szálai vannak, hogy az valami elképesztő. A többi elf ecsetemmel együtt ezt is imádom, púder felviteléhez használom, és tökéletesen teszi a dolgát.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. március 18.