e.l.f.

Ár:   1350 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Riruka, Módosítva: 2013. július 10.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

Rendkívül puha és selymes. Használhatod púder, arcpirosító, bronzosító, folyékony vagy porállagú alapozók és korrektorok felvihetelére. Az elf sminkmesterei a Studio applikátorok használatát elsősorban Studio termékeinkkel együtt ajánlják. Szép design, fekete nyél, fekete markolat, fekete- fehér sörték, kiemelkedően jó minőségű szintetikus szálak. Igazán professzionális, szépségszalonokban is jól bevált ecsetek.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

1999

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2021. május 3.

Nagyon jó kis ecset. Leárazva vettem és örülök, hogy rátaláltam mert nagyon szépen el lehet vele dolgozni az alapozót és a korrektort is. Próbáltam már több ecsetet, blendert meg más alapozó szivacsot is de ez vált be eddig a legjobban. Mosásnál eddig nem hullatta a szőrét és remélem nem is fogja. Nagyon megérte az árát, eddig teljesen meg vagyok vele elégedve.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. május 3.

LengyelB

2017. szeptember 2.

Körülbelül 2 éve vagyok egy ilyen ecset a boldog tulajdonosa. Por állagú és kompakt púderek felviteléhez használom napi rendszerességgel. Az ecset ma is teljesen újszerű állapotban van, 1 szál sem hullott ki belőle, könnyen tisztítható. Ennyi pénzért szinte ajándék volt, ilyen árkategóriában ritka a hasonló minőségű ecset. Sok márkát próbáltam már, volt, hogy 1-1 új darabnál félretettem kis időre, de mindig újra és újra előkerült. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. szeptember 2.

szaszeniko.1016

2015. október 10.

Alapvetően alapozásra használom. Kb 2 éve vettem, és nagyon tartós, ha fogalmazhatok így. Rendszeresn mosom, és még egy db szőr sem jött ki belőle. Nagyon puha a vége, így nem lesz dörzsölő- kellemetlen az alapozás.
Számomra 5* :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. október 10.

Számomra 5* :)

xLisaria

Korcsoport:  -
2015. augusztus 13.

Én nagyon szeretem az elf ecseteket, főleg a studio kiadást. Az ára nagyon kedvező és szerintem ennyi pénzért igazán minőségi ecsetet kapunk. Nálam csak 1-2 alapozóval történt (főleg a nagyon híg állagúaknál), hogy csíkozott. Nagyon jól lehet vele dolgozni. Kezdőknek az ára miatt is tökéletes. Csak ajánlani tudom.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2015. augusztus 13.

kesha420

2015. július 11.

Alapozásra nekem nem vált be, púderezésre sem, krémpirosítóm nincs, így azzal nem próbáltam, ám mégis megtaláltam a funkcióját. Amikor már minden termék fent van az arcomon (alapozó, púder, kontúr, pír) ezzel az ecsettel mosom össze az egészet, hogy a lehető legtermészetesebb hatást érjem el. Erre pedig tökéletesen megfelel. Amúgy a szálai puhák, két év alatt, rendszeres mosás mellett maximum 3 szál hullott ki belőle, nincs rá panaszom, megérte megvenni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. július 11.

ginga6

2015. március 18.

Nekem ez a kedvenc alapozó ecsetem. Szuper jól fel lehet vele vinni az alapozót, és el is lehet dolgozni úgy, hogy ne legyenek 'ecsetnyomok'. Ár-érték arányban is szuper, nekem szinte az összes ecsetem az elftől van, és mindegyikkel meg vagyok elégedve! Egyik sem hullatja a szőrék, strapabíróak is, csak tudni kell őket kezelni.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. március 18.

claudia.nyilas

2014. július 11.

Ez nekem csak a krémpirosítókhoz vált be, de ezzel is ügyeskedni kell az biztos.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. július 11.

gilmorelany

2013. december 3.

Azt irják, hogy jó pirositó és púder felvitelére is, hát én próbáltam, de nem jött össze, marad az alapozó, viszont azt elég jól felviszi, egy picit lehetne tömörebb. Alapjában véve nem rossz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. december 3.

Nanaho

2013. szeptember 24.

Amióta megvan imádom :) Szépen vihető fel vele az alapozó,nem hullik a szőre és nekem pont kézre áll :D

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. szeptember 24.

marcipanfelho

2013. augusztus 13.

Nagyon szeretem ezt az ecsetemet. Sokkal jobb mint a lapos Douglas ecsetem. Nekem egyáltalán nem hullik, idáig egy szál se jött ki belőle. Akinek hullik, az vagy sajnos selejteset kap vagy valami olyasmivel mossa, ami feloldja a ragasztót benne. Amikor kimosom, mindig hófehér és puha lesz újra. Szépen feltudom vele vinni az alapozót és el is tudom dolgozni. Pöttyözös technikával viszem fel (stipple) és utána kör-körös mozdulatokkal dolgozom el és minden alapozóval működött eddig. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. augusztus 13.