eau Jeune Demon EDT
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 75 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Külföldi online áruház | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Melani79, Módosítva: 2019. augusztus 5.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | 75 ml | |
Lelőhely: | Külföldi online áruház | |
Kategória: | Parfümök | |
Illatjegyek: barack, feketeribizli, gyöngyviràg, jàzmin, vanília
VÁSÁROLD MEG
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Én is beszálltam a tesztelők sorába, bedőltem a démoni csábítás ígéretének.
Hát mit is mondjak... nem fogom elemezgetni.
Ne ámítsuk magunkat, nem érdemes eufemizálni. Egyszerűen nem érdemli meg.
Nekem ez Burberry Women, de sajnos Jeanne Arthes jellegű kiadásban. Még a hasonló Elizabeth Taylor Black Pearls - alacsony árfekvése ellenére - is ezerszer jobb, izgalmasabb volt ennél.
Olcsó hatású tucatillat, édesnek édes persze, vaníliásnak vaníliás, egy idő után kissé izzadságszagú kesernyésséggel, nevetséges kisugárzással, tartóssággal.
Kik, Lidl/Aldi, Tesco/Auchan, vagy akár 100-as bolt polcain és egyéb "útbaejtős" helyeken találkozom ilyenekkel, ahol nem képviselnek minőséget, parfümök terén biztosan nem. Kicsit Police (Dark Woman), kicsit ez, kicsit az, olyan tök átlagos "legyen valamilyen illatom" kategória. Sajnos ismerek olyat, akinek attól jó egy parfüm, ha van némi illata, legyen az átlagos katalógus- vagy celebillat, és ami egy kicsit is több ennél, az már "dögös"-nek van titulálva, és nem tudja értékelni a parfümművészet lényegét, csak ipari szinten.... teljesen más dimenzióban mozgunk. Nincs ezzel baj végülis, nekem sincs közöm pl. a dekantáláshoz.
Nem, nincs benne semmi érdekes, sőt, totálisan mainstream, mert miért ne lenne az, de hát könyörgöm... unalmas, karakter nélküli felejthetőség, gyenge tartósság.
Hogy az én megítélésem szerint ez messze van a démonságtól, az biztos. Minden szempontból.
Nem is tudom, miért adok két csillagot... ja igen, mert nem büdös. Hordható, de kb. ennyi.

Én is beszálltam a tesztelők sorába, bedőltem a démoni csábítás ígéretének.
Hát mit is mondjak... nem fogom elemezgetni.
Ne ámítsuk magunkat, nem érdemes eufemizálni. Egyszerűen nem érdemli meg.

Hát érdekes egy illat az biztos. Vaníliás, de nem úgy ahogy várnád, fura, de rajtam bőrösen indít, amin csodálkoztam is, hisz nem kéne annak lennie.Aztán ebből a bőrös kezdésből jön elő a vanília, tehát nem a megszokott édes-sütis vanília, hanem a nyers, száraz és a feketeribizli sem az édes oldalával van jelen, hanem a fanyarságával, amit csak részben enyhít a jázmin. A barackot én nem is érzem benne és bár valamelyest enged a száraz-poros kezdés, azért a jellege mindvégig megmarad. Csak azért nem öt csillag, mert ez nem az én világom.

Anno 20-25 éve bukkantam rà a dezodor vàltozatára. Sajnos eltűnt a boltokból, külföldről még online be lehet szerezni.
Csodás vaníliás démoni illat, nem a nagyon édes vaníliás, hanem a megbabonàzó, végzet asszonya típusból. Immmádom!!!

Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém