eBay

Ár:   700 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   6 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online külföldről   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Minnesota, Módosítva: 2015. február 11.

Kiszerelés:   6 db
Lelőhely:   online külföldről
Kategória:   Ecsetek

A smink készlet tartalmazza:

• 2db orr árnyék ecset;
  • 1db szivacs szemhéjfesték ecset;
  • 1db összeken kefe;
  • 1db szemhéjfesték ecset;
  • 1db szemceruza ecsetet.

Anyaga: fa + alumínium ötvözet + nylon haj

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Dea

2018. március 2.

Ugyanilyen van csak barna+rose gold kombinációban, közel sem a legjobb minőségű ecsetek ebayről, viszont az ecsetek formája nagyon jó, én szinte mindennap szoktam őket, használni, és már régóta megvannak. Az ecsete egyiknek sem ment tönkre, még mosás után sem, viszont volt olyan,aminek legjött a nyele, visszaragasztottam, és már jó is volt :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. március 2.

Creativelifes

2015. március 25.

Megrendeltem ezt a szettet, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de azért nem feltétlen kell kidobni. Az oldalamon írtam egy cikket, amiben leírok pár ötletet a kihasználására, ha esetleg valaki meg vette de nem tudja mit tegyen vele, akkor nyugodtan keresse meg és olvassa el. https://www.facebook.com/pages/Creative-lifes/1560163107600253?ref=hl

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. március 25.

Dalmicica

2015. március 10.

Na most vissza kellett fognom magam hogy ne írjak olyat :D 10 ft-ot nem ér!!!! Legalábbis ez a fajta tuti nem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. március 10.