AFY Gold Snail Facial Cream
Ár: | 700 Ft | Kategória: | Hidratáló krémek | |||
Kiszerelés: | 30 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online külföldről | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet feltöltötte: christine92, Módosítva: 2019. április 23.
Kiszerelés: | 30 g | |
Lelőhely: | online külföldről | |
Kategória: | Hidratáló krémek | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Ránctalanító, arcbőrápoló, hidratáló, bőrmegújító és bőrtápláló arckrém csiganyál kivonattal. Feltölti a ráncokat, csökkenti a bőrhibákat és pigmentoltokat. Segít a hegek, aknék, pattanások, striák kezelésében, sebgyógyító hatású. Könnyen felszívódó krém, mely intenzíven feszesíti a bőrt, hidratál és csökkenti a kisebb bőrelváltozásokat, mint a pigmenfoltok, striák, forradások.
Furi krém. Hidratálni szépen hidratált, de amiért ki akartam próbálni a csiganyálat, az a regeneráló hatása volt. Sajnos abból semmit nem tapasztaltam. Cserébe olcsó és hidratálása megfelel a drogériás termékeknek. Nem vettem újra, mert gondoltam kell ennél jobbnak lennie. Az ára miatt viszont megéri.

Snail exacts, Collagen essence, Glycerol polyether-26
elvileg ezek az összetevők, legalább is sokáig kerestem és csak olyat találtam, ahol pl. csak a csiganyál volt feltüntetve
eddig nagyon jó, de majd kiderül mi lesz hosszútávon
jól hidratál és szemkörnyékre is jó
persze nem csodaszer
update: lehámlik a bőrről kis kukackákban, és nagyon zavar h nem tudni mi van benne, mert mindenhol mást írnak

Snail exacts, Collagen essence, Glycerol polyether-26
eddig nagyon jó, de majd kiderül mi lesz hosszútávon
jól hidratál és szemkörnyékre is jó
persze nem csodaszer

Nem vált be. Olyan nehéznek éreztem tőle a bőröm, mint még soha. Eltömített mindent, pedig "eredetit" kaptam.

Az itt olvasott velemenyek alapjan rendeltem, nagyon szeretem az allagat. Es vegyes borombe tokeletesen beszivodik, nem zsirositja azt. Hidratalo tulajdonsagarol nem tudok nyilatkozni (nalam ez hosszabb hasznalat utan jelentkezik). Egyeduli hatranya a 3 hetes varakozasi ido (mig Kinabol ideer a csomag) illetve a kis kiszereles. De ezektol eltekintve is jar az 5* :)

Nagy várakozással kezdtem el használni, lehet, hogy ez volt a baj. Nem éreztem semmilyen hatását, de az arcom kicsit ragadt tőle. Pici tégely, de sokáig elég volt (bár elég ritkán használtam, inkább csak azért, hogy fogyjon).

Nem szeretek sokat költeni krémekre, mert általában annyira nem szokott velük jó tapasztalatom lenni, akármilyen csodamárkáról is legyen szó. Na de ez a krém! Hát ez nagyon bejött. Az itteni vélemények alapján gondoltam, adok neki egy esélyt, megrendeltem, megérkezett, kipróbáltam, és azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Az enyémnek nagyon finom illata van, gondolom ez a parfümös verzió és viszonylag laza az állaga, de ez utóbbi kifejezetten tetszik. Felkenés után elég gyorsan beszívódik. Tuti újra fogom venni.

Második tégellyel használom. Nagyon hamar beissza a bőröm, nem lesz tőle se zsíros, se száraz. Az árát és a hatását tekintve eddig mindegyik márkás és natúr krémemet felülmúlta.

update: újravettem , csak most más eladótól. tök más krém jött,ugyanebben a tégelyben. ami most jött az folyékony és átlátszós, valamint parfüm illata van. borzasztó, nem használom.
mindenképp nézzétek meg rendelés előtt a vásárlók képeit. sűrű állagúnak kell lennie, ha szét van terülve a dobozban az nem jó.. és a rendesnek ilyen fura ragasztós szaga van, semmiképpen sem parfüm. és nem átlátszó felkenve.. ég és föld. mindenképp a jót vegyétek.. én rendeltem azóta többet és ami 2 dollár fölött volt,azok eredetiek voltak. az egy dolláros volt a kamu. amúgy nagyon jól hidratál és tényleg jó sebhelyekre,halványít. imádom,szinte minden nap este ezt használom. nem volt azóta száraz arcbőröm..
nagyon picike tégely, ez az egyetlen negatívum.
amúgy szuper a csomagolás, jól zár, stabil doboz, már amiatt megérte.
de a krém is nagyon jó. halványítja a sebeket, hegeket. és nekem jól hidratál. bár nem téli száraz időszakban próbáltam, de szerintem akkor is megállja a helyét. mindneképp rendelek még, meg szemezek az aloe vera géllel is.ugyanez gyártja,ugyanilyen csomagolásban jön

nagyon picike tégely, ez az egyetlen negatívum.
amúgy szuper a csomagolás, jól zár, stabil doboz, már amiatt megérte.

2016.06.05.
Egyenlőre 3*. Nekem fura a szaga nagyon. Monjuk legalább nincs benne parfüm. Jól hidratál, puhít. Az is zavar ha véletlenül kerül a számra vagy környékére ès megnyalom a szám akkor sokáig fura ízt érzek a számban. O.o Főleg éjszakára használom. Sajnos eddig még nem hozta az a wow érzést amit sokan előttem leírtatok. De nem adom fel.
2016.06.07.
Júj de kicsattant tőle az arcom Istenem!!! Ááá! Annyi pattanásom lett, h talán ennyi még sosem. :( :'( Mire is használjam el???? -2*
2016.06.24.
Nagyon jót tesz a sarkamnak és a kézfejemnek, ha éjszakára bekenem. Vissza adok 1 csillagot. :) De csak azért egyet és nem többet, mert ugye ez arckrém lenne.

2016.06.05.
2016.06.07.
2016.06.24.

Nekem sajnos kevés ez a krém. Nem drága, hidratál egy kicsit, de ennyi. Szerintem nem büdi, nincs fura szaga, inkább átlagos krém illata van. Hogy milyen "íze" van, azt nem tudom, mert a csigaundoromból kifolyólag a szám környékére nem kenem. :) Azokon a részeken, ahol szárazabb a bőröm, oda picit több krémet szoktam kenni, de ez "kukacosodott", ezért csak nagyon vékonyan szabad használni. Nyáron, esténként használgatom, de nem fogom újra megrendelni. Az én bőrömnek ettől több kell már.