eBay Blending Brush 217#
Ár: | $1 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | 1 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online külföldről | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Bolvarin, Módosítva: 2015. január 19.
Ár: | $1 | |
Kiszerelés: | 1 db | |
Lelőhely: | online külföldről | |
Kategória: | Ecsetek | |
MAC 217-es satírozó ecset dupe-ja.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Először azt hittem, nem fogom tudni szemre használni, mert kicsi szemem van és ez elég nagy, bár neten böngészve arra jutottam, hogy kb egy méretben van az eredeti MAC 217-tel. Teljesen meglepett amúgy, hogy egy igen jó dupe-ot kaptam, épp csak a MAC felirat nincs rajta, de amúgy ugyanúgy néz ki, a szálak kicsit kuszák és egy picit lehetnének puhábbak, de így is gyönyörűen felviszi az alapszínt a szemhéjamra, valamint a mélyítővonalban nagyon jól tudok vele satírozni, a színeket remekül eldolgozza még ezekkel az 1-2 helyen görbécske szálakkal is. Ráadásul első mosás után kiderült számomra, hogy igazi állatszőrből van, így az előbbi pozitív dolgoknak meg is lett az oka.:D Úgy tudom a MAC is igazi szőrből van, úgyhogy ezek után egy szavam nincs rá, 200Ft-ért egy kicsit eltérő másolatot tudhatok az enyémnek, ami meglepően jól teljesít.

Érte nyúlok, ha nagyobb felületre szeretnék fátyolosan festéket felhordani. Nem egy nélkülözhetetlen darab, pláne kisszemű felhasználóknak, de ennyi pénzért kellemes meglepetés.
Az enyém nem bök, de kicsit gagyinak hat, néhány szála csálé és a nyele se egy műremek, persze azért szívből remélem, hosszú és boldog lesz együttműködésünk.

05.14.:Ecsetfüggő vagyok, mindig keresem az alternatívákat és az újdonságokat. Ennyi pénzért ez az ecset ajándék, feltéve ha nincs jó satírozó ecseted! Hibái közé sorolnám, hogy viszonylag nagy és széles, ezáltal "kisebb" szemű lánykáknak meggyűlhet vele a baja. A szálai nem igazán minőségiek, ahogy az előttem szólók is írták karistol/karcos. A mellette szóló érvek, hogy baromi olcsó, strapabíró, jól bírja a mosást és a hurcolást. Kiváló táskába dobós darab számomra, hogy napközben javítsam az esetleges kopásokat, egyenlőtlenségeket és kenődéseket. Összességében egy négyest tudok adni.
05.19.: Pontot fogok levonni, mivel a hétvégi utazást igazán megsínylette a drága (tény, hogy 200km-t utaztam és ő végig a neszesszeremben volt...)... történt, hogy vettem elő, de már két darabban árválkodott. Elengedte a fa és a fém rész egymást, így jobban megnézve a terméket elégé pocsék minőségben gyártották. Össze lehet őket még dugni, de elégé instabil ez az állapot. Mivel neszesszerben tartandó darabnak vettem célzottan, ezt pedig már nem fogja betölteni megy a pont is négyesről kettesre. Sajnálom.

Egy kicsit szúr. Főként satírozásra használom, de néha sietős, egyszerűbb sminknél a szemhéjpúdert is ezzel viszem fel a mozgó szemhéjra.

Nekem az a változat van, aminek a nyelén ott a 217 felirat. Számomra nagyon zavaró az, hogy kicsit karistol, úgyhogy múlt héten megvettem az Essence satírozóecsetét, remélem az jobb lesz.

Meglepően jól működik, puha, bár egy picit karistolja a szemhéjamat, de tényleg csak minimálisan. Buyincoinstól rendeltem, kétszer is, és sajnos nem ugyanazt a terméket kaptam, vagyis több változat is kering ebayen. Első alkalommal egy enyhén csillámos fekete nyelű ecset érkezett, amin alul rajta van a 217 felirat, az ecset feje közepesen tömör, nagy és hosszúkás. Másodjára egy intenzívebben csillogó fekete, felirat nélküli ecset érkezett, aminek a feje fele akkora és tömörebb, mint az előzőnek. Mivel én csak az elsőt használom, nem tudom, hogy a második milyen lehet használatban (nem magamnak vettem), de gyanítom, hogy jobban működik a feliratosnál, annak talán picit túl nagy is a feje. Élőben még nem láttam az eredeti Mac 217-et, de ahogy nézegettem a review-okat, annak a mérete valahol a két ebayes változat között állhat. A kisebb fejű lapítottsága egyenletesebb, míg a nagyobb szálai a végek felé már eléggé szétállnak (mint az eredetinek). Az ecsetek szálai ugyanazon szintetikus anyagból készültek, ebben nincs különbség. A festéket szépen eldolgozza a mélyítővonalban, ha lusta vagyok, a mozgó szemhéjamat is ezzel festem ki :D.
Nagyon olcsón teljesen használható ecsetet kapunk (amikor először rendeltem, még $1-ba sem került), számomra csak a picit túl nagy fej és az enyhe karistolás okoz kisebb kellemetlenséget. Mindenképpen szeretném egyszer beszerezni az eredetit, de addig ez a dupe is sokat segít a sminkelésben.

Én satírozó ecsetet kerestem, mikor belefutottam ebbe. Mivel az eredetit dicsőítik, ezért gondoltam ez sem lehet rossz.
Kicsit meglepődtem, mikor megérkezett, mert elég nagy feje van, és elég lapos is. Lehet vele satírozni, de nem az igazi.
A minősége nem rossz, nem hullik, meg ilyenek és szerintem valódi szőrből készült, bár ez a leírásban nem szerepelt.