eBay Brush Egg
Ár: | $1.30 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | 1 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online külföldről | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: NoraH, Módosítva: 2016. április 22.
Ár: | $1.30 | |
Kiszerelés: | 1 db | |
Lelőhely: | online külföldről | |
Kategória: | Ecsetek | |
Ujjra húzható szilikon „tojás” ecsetmosáshoz. Speciálisan kialakított felülete elősegíti a sminkecsetek hatékonyabb tisztítását.
Évek óta használom az ecseteim tisztítására. Nagyon szuper termék és remekül kiszedi a piszkot az ecseteimből.

Használtam már. Olcsó, jó,de van ennél jobb is

Használtam már. Olcsó, jó,de van ennél jobb is

eleinte kissé kételkedve fogadtam, de most már nagyon imádom:) Teljesen tisztára ki lehet mosni vele az ecseteket pillanatok alatt. Nekem rózsaszín van, nagyon cuki:)

Hasonló kialakítású, csak éppen szív alakú az enyém, Aliexpressről beszerezve.
Imádom, nagyon gyors és hatékony vele az ecsettisztás, legyen szó nagyobb púderecsetektől kezdve az egészen pici szemecsetekig bármiről. Párszáz forintos tétel, szerintem 100%-ban megéri valami ehhez hasonlót beszerezni. :)

Hasonló kialakítású, csak éppen szív alakú az enyém, Aliexpressről beszerezve.

Nagyon szeretem, sokkal rövidebb idő alatt tudom az ecseteket tiszítani, alaposabban. Eleinte szkeptikus voltam, de nagyon örülök hogy van.

2021.01.09.
Cuki, aranyos meg minden, de nekem anno nem volt ilyen szerkentyűm, és az összeszorított ujjaimmal képeztem egy redős felületet ecsetmosásra, amit még mindig jobban szeretek. 😄 Ez van, kinek a pap...
2021.01.30.
Oké, a kis ecsetek kimosásában verhetetlen. 😅😂

2021.01.09.
2021.01.30.
Oké, a kis ecsetek kimosásában verhetetlen. 😅😂

Szuper ez az ecsetmosó, könnyedén ki tudom tisztítani még az alapozót is az ecsetjeimből, utazáshoz is remek a mérete!

Csak ezzel tisztítom az ecseteimet, nagyon ötletes és praktikus, gyorsan ki lehet vele megfelelően tisztítani őket. Világos rózsaszín van és meg nem válnék tőle.

Praktikus, jól lehet használni és olcsó. Kell ennél több? :) Engem megnyert. Mentaszínű van és nagyon szeretem.

Könnyen, gyorsan és alaposan lehet a segítségével tisztára varátsolni az ecseteket. Már nagyon régóta megvan, és még semmi baja.