eBay

Ár:   $1.30   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   1 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online külföldről   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: NoraH, Módosítva: 2016. április 22.

Ár:   $1.30
Kiszerelés:   1 db
Lelőhely:   online külföldről
Kategória:   Ecsetek

Ujjra húzható szilikon „tojás” ecsetmosáshoz. Speciálisan kialakított felülete elősegíti a sminkecsetek hatékonyabb tisztítását.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

nancy10

2023. augusztus 3.

Évek óta használom az ecseteim tisztítására. Nagyon szuper termék és remekül kiszedi a piszkot az ecseteimből.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. augusztus 3.

d.anett89

Bőrtípus: Zsíros
2022. március 23.

Használtam már. Olcsó, jó,de van ennél jobb is

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. március 23.

Használtam már. Olcsó, jó,de van ennél jobb is

FoxMoni

Bőrtípus:  -
2022. február 3.

eleinte kissé kételkedve fogadtam, de most már nagyon imádom:) Teljesen tisztára ki lehet mosni vele az ecseteket pillanatok alatt. Nekem rózsaszín van, nagyon cuki:)

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. február 3.

Formidable

2021. július 31.

Hasonló kialakítású, csak éppen szív alakú az enyém, Aliexpressről beszerezve.
Imádom, nagyon gyors és hatékony vele az ecsettisztás, legyen szó nagyobb púderecsetektől kezdve az egészen pici szemecsetekig bármiről. Párszáz forintos tétel, szerintem 100%-ban megéri valami ehhez hasonlót beszerezni. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. július 31.

Hasonló kialakítású, csak éppen szív alakú az enyém, Aliexpressről beszerezve.

virnajnifr

2021. március 5.

Nagyon szeretem, sokkal rövidebb idő alatt tudom az ecseteket tiszítani, alaposabban. Eleinte szkeptikus voltam, de nagyon örülök hogy van.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. március 5.

csiges

2021. január 30.

2021.01.09.
Cuki, aranyos meg minden, de nekem anno nem volt ilyen szerkentyűm, és az összeszorított ujjaimmal képeztem egy redős felületet ecsetmosásra, amit még mindig jobban szeretek. 😄 Ez van, kinek a pap...

2021.01.30.
Oké, a kis ecsetek kimosásában verhetetlen. 😅😂

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 30.

2021.01.09.

2021.01.30.
Oké, a kis ecsetek kimosásában verhetetlen. 😅😂

Alsace

2020. július 20.

Szuper ez az ecsetmosó, könnyedén ki tudom tisztítani még az alapozót is az ecsetjeimből, utazáshoz is remek a mérete!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. július 20.

Odriuss

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2020. április 24.

Csak ezzel tisztítom az ecseteimet, nagyon ötletes és praktikus, gyorsan ki lehet vele megfelelően tisztítani őket. Világos rózsaszín van és meg nem válnék tőle.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. április 24.

candy28

2020. január 10.

Praktikus, jól lehet használni és olcsó. Kell ennél több? :) Engem megnyert. Mentaszínű van és nagyon szeretem.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. január 10.

leba

2019. július 18.

Könnyen, gyorsan és alaposan lehet a segítségével tisztára varátsolni az ecseteket. Már nagyon régóta megvan, és még semmi baja.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. július 18.