eBay

Ár:   1560 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   12 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online külföldről   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: ffanny, Módosítva: 2015. június 10.

Kiszerelés:   12 db
Lelőhely:   online külföldről
Kategória:   Ecsetek

eBay-en rendelhető, sminkes ecset szett. 12 db ecset + leopárd mintás tok.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Maja92

2016. augusztus 6.

Egy éve megvan ez a szett és nagyon jól bírja a strapát. Meg is lepődtem, nem hullanak egyáltalán és elég puhák. Van benne 1-2 ecset amiket nem használok pl a legkissebb ferde ecsettel nem igazán lehet szép vonalat húzni de összességében ennyi pénzért megéri.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 6.

erikah

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2015. november 24.

Nekem pár éve megvan ez a szett. Jó minőségű ecsetek, egyedül a ceruza ecseteket találom túl rövid szőrűnek, ami miatt picit keményebbnek tűnnek. A mosást is jól bírják. Az alapozó ecsetet agyagos maszkok felviteléhez használom, és minden használat után elmosom. Nem hullik a szőre, jól bírja a strapát. A többi ecsetet is legalább hetente elmosom, nem hullik a szőrük egyáltalán. Egyébként Is'mine make-up van a tokjára írva.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. november 24.

ffanny

2015. július 6.

Az ár hihetetlenül olcsó ezért a szettért! Nekem nem smink mesterkedésre kell. Csak rutinos dolgokat csinálok vele, mindennapi sminkhez.
Az ecseteken borzasztóan meglepődtem. Az gondoltam ,hogy ennyi pénzért tök hullani fog, de nem tette pedig már vagy 6 hete használó.
Én nagyon szeretem csak ajánlani tudom. =)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2015. július 6.

Én nagyon szeretem csak ajánlani tudom. =)

NewGirl

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2015. június 21.

Sajnos a minősége nem valami jó, bár 1500 ft-ért 12 db ecsetnél mit vártam:) Egyedül a púder és a pirosító ecsetet tudtam használni, a szemhéjpúderecsetek nem vesznek fel semmit, az alapozóecsettel pedig képtelenség felvinni az alapozót. Az ecsettartót fogom használni, de sajnos csak ennyi pozitívat tudok írni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. június 21.