eBay Ecsetszett
Ár: | 700 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | 5 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online külföldről | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: love_cinderella, Módosítva: 2015. július 21.
Kiszerelés: | 5 db | |
Lelőhely: | online külföldről | |
Kategória: | Ecsetek | |
első készletem volt, olcsó, nem rossz, de azóta már találkoztam minőségibb ecsetekkel, és azokkal összehasonlítva gagyi.

Azért vettem mert kellett egy kisméretű mobilis ecsetszett, nincs velük semmi gond,bár párat nem is igazán használok belőle.

Elso ebayes ecsetkeim, eleg olcsok voltak, tetszett a csomagolas (nekem rozsaszin volt), igy gondoltam teszek egy probat. Osszessegeben teljesen jo minoseguek, en mondjuk nehezkesen hasznalom oket, a nagy pirositashoz/bronzositashoz tul kicsi nekem, a szemrevalo meg nagyon kemeny... viszont a pici ecset szemoldokre nagyon jo, tushoz tul vastag. A szemoldokfesu az a miazistenertelmevan kategoria, az utso meg egy sima applikator. Nem egy must have, ha most lennek a fentiek tapasztalataval a buy it now gomb elott, nem valoszinu, hogy megvennem :)

Első ecseteim, még 1 éve rendeltem őket. A minőségük jó, többször voltak mosva, nem hullik a szőrük. A nagyot pirosításhoz, bronzosításhoz használom, a közepeset a szemhéjamra, a picit pedig szemöldökformázáshoz. Ár-érték arányban nagyon jók!