eBay

Ár:   250 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online külföldről   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: dorci1994, Módosítva: 2016. április 20.

Kiszerelés:
Lelőhely:   online külföldről
Kategória:   Ecsetek

Ebay-es ecset maszk felviteléhez.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Birs

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2020. június 16.

Nem bántam meg, hogy megvettem szuper jól lehet vele felvinni a pakolásokat és olcsón hozzá lehet jutni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. június 16.

szzh01

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2018. június 3.

Nagyon jó kis ecset, könnyű felvinni vele bármilyen arcpakolást, a szőre sok használat után is változatlan marad. Könnyen tisztítható, higiénikus mivel műszálas.
Egy hibája van: az enyémnek a feje pár használat után lejött a nyélről. Visszahúzható, kis odafigyeléssel lehet így is használni azért, de egy kicsit zavaró.
Mivel fillérekért lehet kapni, csak 1 csillag minusz emiatt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2018. június 3.

Mivel fillérekért lehet kapni, csak 1 csillag minusz emiatt.

redrick

2018. január 26.

Csillagos tízes! Vizsgázott már szemmaszkkal, lehúzható maszkkal és agyagos maszkkal, kiválóan teljesített mindegyik feladatnál, szépen, egyenletesen oszlatja el a krémet, legyen az akár híg vagy extrém sűrű. A tisztítása egy percet sem vesz igénybe, langos vízzel száliránnyal párhuzamosan, illesztéstől szárvégig öblítve szappannal kivitelezhető, az ecset minősége nem romlik. Ár-érték arányban verhetetlen.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. január 26.

tonic

Korcsoport:  -
2017. augusztus 6.

Könnyű vele az arcmaszkokat felvinni és olcsó is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. augusztus 6.

Könnyű vele az arcmaszkokat felvinni és olcsó is.

szilvasitimea

2017. augusztus 4.

Ezt használom már régóta a maszkok felviteléhez. Nagyon puha, könnyű vele eloszlatni a krémes maszkokat, és könnyű tisztítani is. Nagyon szeretem!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. augusztus 4.

rnikolett

2017. március 31.

Könnyű felvinni vele az arcmaszkokat, könnyű kimosni viszont pár használat után össze vissza állnak a szálak.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 31.

bebuska94

2016. december 11.

90forintért sikerült egy aukción megnyerni. Féltem, hogy ennyiért hullik majd, de nem. Könnyen is mosható (nekem színátmenetes.:D) Nem bántam meg!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 11.

eniko04

2016. október 4.

Én is 2 db-os csomagot rendeltem kb. 200 Ft-ért és nagyon megérte! Egyszerű vele felvinni az arcmaszkokat, és kevesebb is kell belőle, mert szépen eloszlatja az arcon és kimosni is könnyű, imádom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. október 4.

Linda86

2016. augusztus 7.

Én egyből 2 db-os csomagot rendeltem, így még olcsóbb is volt, mint darabra (utólag látva a minőségét hármas csomagot kellett volna). Tökéletesen teszi a dolgát, jó vele felinni a pakolást, könnyű tisztán tartani is. Nagyon szeretem! Szerintem fogok még rendelni :-)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. augusztus 7.

dorci1994

2016. június 11.

Szuper termék, tökéletesen teljesíti a feladatát. Korábban kézzel vittem fel a maszokat, de gondoltam adok neki egy esélyt, mert nagyon olcsó. Nem bántam meg, több, mint fél éve megvan, havonta többször használom, és semmi baja. Minden használat után kimosom, szépen lehet tisztítani, nem hullik a szála, és a maszkot is sokkal könnyebb felvinni vele, mint kézzel pepecselni.
Láttam katalógusokban erre a megtévesztésig hasonlító (ha nem ugyanezt) terméket sokkal drágábban. Nem hiszem, hogy megéri azokat megvenni. Nem gondolom, hogy többet tudnának, mert a célra ez tökéletesen megfelel. Ár-érték arányban verhetetlen.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. június 11.