eBay

Ár:   1000 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   12 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online külföldről   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: fannipanni, Módosítva: 2016. január 18.

Kiszerelés:   12 db
Lelőhely:   online külföldről
Kategória:   Ecsetek

12 darabos Naked3 ecsetkészlet utánzat.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Queen16

2020. június 11.

Dm ben vettük 4000ft körül, életem első ecset készlete, nem rossz,puder ecsetjét használom, a többi szemre valo ecset is jo, és az ajak ecsetje is, puhaságba jo nem hullik.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. június 11.

Dorcikaa

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2018. június 12.

Az elején még egész jók voltak, de egyre jobban szúrják az arcom. Szépen lassan kidobásra ítélem őket.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. június 12.

Nicole88

2018. június 3.

Jó kis ecsetkészlet, mind méretben, mind puhaságban szuperek! Bár én is úgy jártam, mint @szilvasitimea , hogy az egyiknek leesett a feje, de ettől függetlenül meg vagyok vele elégedve, 12 ecset ennyi pénzért nagyon megéri.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. június 3.

snori

2018. február 8.

Nagyon szeretem, több hónapja rendeltem már és egy szál sem esett ki belőlük. Kifejezetten szeretem, hogy nem hosszúak, táskabarát készlet.A csomagolás nagyon szép és igényes, 1 000 Ft-ért szinte ajándék ez a készlet :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. február 8.

typical

2017. május 5.

Aliexpressről rendeltem a képen lévő változatot, kb 2500 forintért. (12 db, fém dobozban, bár a színe nem ilyen élőben). Ez az első ecsetkészletem, sőt, ecsetem se igazán volt előtte, így nagyon összehasonlítani nem tudom :) Az ecsetek puhák, pár hónap alatt egy szőrszál se hullott ki. Napi szinten csak párat használok belőle, de azokkal mind elégedett vagyok, mint visszafogott sminkelő, minden megtalálható benne, amire szükségem van. Az egyetlen hátránya talán, hogy a púderecset feje elég kicsi (amúgy az összes ecset elég kicsi, kb olyan hosszú az egész, mint egy szempillaspirál, de ez pont hogy nem probléma). Ár-érték arányban szuper, örülök, hogy megvettem!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. május 5.

Vivienlilla

2017. április 22.

Aliexpressről rendeltem a 7 darabos, Naked5 verziót. Abszolút jól használható, árukhoz képest nagyon jó minőségű ecsetek. Nem gondoltam volna, hogy ennyire be fognak válni, de ezek után biztosan nem fogok beruházni drágább darabokba, mert felesleges, a napi sminkhez nekem nagyon jók.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. április 22.

Dudu195

2017. január 2.

Nagyon nagyon szeretem :) Nagyon puhák és szépek. Kb 3 ecset van benne, amit feleslegesnek találok de a többi tökéletes.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 2.

Saria

2016. december 30.

Minden ecset becsomagolva, cuki kis fémdobozban érkezett :)
Őszintén, nem vártam, hogy ennyire tetszeni fog. A satírozóecset ebből a palettából egy álom..
Jó minőségű kis ecsetek, a család többi tagja is kapott egyet-egyet. :)
(Bár ebből az ecsetkészletből nem, de látom sokaknak gond a leeső ecsetfej. Egy kis körömlakkal simán fixálni lehet, nekem is volt már ebből problémám.)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 30.

Minden ecset becsomagolva, cuki kis fémdobozban érkezett :)
Jó minőségű kis ecsetek, a család többi tagja is kapott egyet-egyet. :)

bontovicsbarbi

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. december 27.

Most szereztem be Aliexpress-ről. Nagyon puhák az ecset szőrei és szépen lehet velük dolgozni.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 27.

Fruzsci

2016. december 3.

Még tavaly karácsony előtt szereztem be, és azóta is töretlen a szerelmünk! :D Annyira puhák az ecsetek. Nagyon szeretem használni őket, igaz nem mindet tudom kihasználni, de amit igen azokat viszont nagyon szeretem!:-) Ahhoz képest, hogy párszázas darabok, egy két elhagyott szőrszálon kívül még semmi bajuk sincsen!:-)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 3.