eBay

Ár:   350 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online külföldről   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: GI85, Módosítva: 2015. március 5.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online külföldről
Kategória:   Ecsetek

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Albertina

Korcsoport:  -
2017. július 15.

Púderezésre használom, szuper! Nem szántja fel a púdert, egyenletesen, de nem túl sokat vesz fel egyszerre, nem szóródik ki a szálak közül a cucc. :) Szépen lehet vele dolgozni. Tényleg elég nagy, de meg lehet szokni. A szálai nem hullanak, nagyon jó minőségű ecset.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. július 15.

rocknrose

2016. november 1.

Higlighterhez vettem, de nekem nem vált be. Nálam pont az a zavaró, hogy akkora, mint a fél fejem :D Egyébként minőségre jó, meg szép is, de nem tudom kihasználni. Így csak 2 pontot adok neki...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. november 1.

Heloise

Bőrprobléma: Bőröregedés
2016. február 15.

Highlighter-ezésre használom, és nagyon bevált. Szerencsére tényleg óriási a mérete, ugyanis féltem hogy nyüzüge lesz. Sajnos korábban e-bay-en már belefutottam egy hasonlóba, de az negyed ekkora volt, egy vékony sávban minimális szőr mennyiséggel, de ez pont az ellenkezője. Vastag és tömött, szépen teríti a por termékeket, ráadásul nem is hullik a szőre. Az ára pedig több mint baráti.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. február 15.

MAnna24

2015. október 18.

Ezzel szoktam puderezni, es ahh nagyon imadom. Olyan puha, es olyan szeep. Sehol sincs ilyen jo ecset ennyi penzert.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2015. október 18.

rouquine

2015. október 15.

Én csak a lepotyogó szemhéjpúder lesöprésére használom, de a reggeli rutinom fénypontja, amikor ezzel a nagy döggel végigsuhintok az arcomon.:D Azért csak négy pont, mert lehet nélküle élni és hiába puha meg szép, azért nem valami precíz a kivitelezése.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. október 15.

GI85

2015. március 9.

Szeretem ezt az ecsetet.Nagyobb,mint hittem.Sot,eleg nagy.:DDe puha es jol tudom eldolgozni vele a pirositot pl,ha tul sokat vittem fel.Vagy,ha lehullott a szemhejpuder az arcomra,stb.De konturozasra is szoktam hasznalni.Megerte.:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. március 9.