eBay

Ár:   2000-2500Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   11 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   www.ebay.com   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: GI85, Módosítva: 2015. február 12.

Ár:   2000-2500Ft
Kiszerelés:   11 db
Lelőhely:   www.ebay.com
Kategória:   Ecsetek

11 darabos, bambusz nyéllel ellátott ecsetkészlet

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Macuska

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. február 19.

Ez tényleg egy király cucc az eBayes rendeléseimből. :) Én is évek óta használom az ecseteket, igaz vigyázok is rájuk, de még most is teljesen újszerű a készlet. Jól bírják a használatot, mosást. Egy kicsit se hullanak, puhák. nagyon jó minőségűek.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. február 19.

ailenrokzs

2020. június 15.

Nagyon szeretem ezt a készletet. Már évek óta használom, és egy másik szettet is beszereztem, hogy pár ecsetet az utazó táskámba is állandósítsak. A mini ecsetet meg a táskámban tartom, hogy nap közben ha púdert kell használnom, akkor ez nekem arra tökéletes.

Puhák az ecsetek, jól bírják a mosást, nem hullanak. Minden van a készletben amire szükségem van a napi sminkemhez, és az ára is nagyon jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2020. június 15.

BLili

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2020. június 15.

Nekem eléggé bejöttek :) Örülök neki, hogy itt olvastam róluk. Mindegyik formából van benne egy, amelyik kellhet, nagyon praktikus. A púderecsetek nagyon kicsik a többi hosszabbhoz képest, kb. félmaroknyiak. Ennyi pénzért sok helyen egyet kapok, úgyhogy ez egy nagyon jó vétel volt.
Elsősorban azért vettem meg, mert nem műanyag, és így nem annyira könnyezetszennyező. Amit persze tönkrevágtam azzal, hogy Kínából utazott idáig...

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. június 15.

Villango

Bőrprobléma: Bőröregedés
2019. szeptember 17.

UP.: van otthon több, tegnap sikerült sebbenzinnel leoldanom a ragasztót belül a szőr tövéről, így tönkrevágtam vagy 3 púderecsetemet.
Mondom na jó, veszek egy normális drágább , márkásabb ecsetet.
Aztán reggel a nem tönkrevágotthoz nyúltam, és mondom basszus évek óta megvannak, tök jól teljesítenek, egy szál sem hullott belőlük, inkább rendelek megint ebből. :D
Egyszerűen szuper ecsetek, és kész. Nincs kedvem váltani.

Magát az ecsettipust nagyon szeretem, elképesztően olcsó a minőségéhez képest. :)
Kezdő készletnek vettem meg, mikor már volt itthon egy laposfejű alapozóecsetem tőlük, de sajnos a szett hibásan érkezett. Két ecsetet el kellett dobnom, mert egyszerűen nem tudtam használni őket. Mondjuk a maradék még mindig megérte ennyi pénzért, nem panaszkodom :)
Tényleg nagyon sűrűek és nagyon puhák az ecsetek, a laposfejűt én is nyüstölöm már jó ideje, jól birja a strapát.
Nagyon jók, tényleg. ;)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. szeptember 17.

Mondom na jó, veszek egy normális drágább , márkásabb ecsetet.
Egyszerűen szuper ecsetek, és kész. Nincs kedvem váltani.

Nagyon jók, tényleg. ;)

hambi

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2019. május 10.

Van pár darabom ezekböl a bambusznyelü ecsetekböl, és nagyon szeretem öket. Föleg a blending brush és a winged liner - ezekhez nyúlok napi szinten. Hiába vannak mellette a Zoeva ecsetek, ez a kettö nagyon jó, és igazából inkább ezeket mosogatom hetente, mint a drágábbakat, bár azok is kibírnák tuti.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. május 10.

Milly

2018. november 30.

Ezidáig a sminktudományom a szempillaspirál-korrektor kombónál megállt, azonban pár hónapja kedvet kaptam kísérletezni szemhéjpúderekkel, púderekkel, stb. Miután a kiszemelt sminkeket beszereztem, nem akartam nagy kiadásokba verni magam ecset-ügyileg, mivel tartottam tőle, hogy a bénázásom miatt úgyis elmegy a kedvem az egész kísérletezősditől és a fiók alján fognak porosodni - így meg is rendeltem 5 dollárért ezt az ecsetkészletet.

Nos, ezekkel az ecsetekkel még én is meglepődtem magamon, mennyire jól tudom használni őket még teljesen kezdőként is. Olyasvalakiként, aki életébe nem vitt fel az arcára pirosítót, bronzosítót, szemfestéket, kezdettől fogva könnyedén sminkeltem velük, és - előzetes elvárásaim ellenére - egyszer sem rohantam a fürdőbe valami elfuserált bohóc-sminkkel a fejemen a sminklemosóért, sőt! Azóta szinte nap használom az új szerzeményeimet, és élvezem a sminkelés nyújtotta széles lehetőségeket. :D Van egy pár amit szinte soha nem használok, a többi király, nem hullik és mosásnál sem jött ki belőle egy szál sem még.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 30.

avealena

2018. szeptember 6.

Én nem ezt az ecsetkészletet rendeltem meg, de már több ecsetet is rendeltem ebayről, és csakis jókat tudok mondani róluk ezért gondoltam írok ide. Vannak egyszerűek, vannak amik kicsit csicsásabbak, meg lehet találni az egyedi ízlésünknek valót, és nagyon jó minőségűek. Persze ez nem azt jelenti hogy mindig a legjobb terméket fogod ki, ismerni kell magad az oldalon hogy jó dolgot találj. Általában a 2000 forint értékben megtalálható ecsetkészleteket rendeltem eddig, és mindet imádom. Nagyon puha a szőrük, nem potyog, nem hullik, nem esik darabokra pár használat után. Nagyon meg vagyok elégedve, semmi értelme boltban venni egy ecsetet 3 ezer forintért, miközben neten tudsz rendelni akár 20 darabos készletet 2 ezerért is. Mindenkinek csak ajánlom, hogy próbálja ki egyszer. Teljesen megéri.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. szeptember 6.

brigi50c

Bőrtípus: Zsíros
2018. augusztus 9.

Többféle ecsetkészletet rendeltem már, de ez a legjobb mind közül. Puha szőrű (kellő méretű a pamacs), stabil ecsetek, könnyű velük dolgozni.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. augusztus 9.

Pongyos

Bőrtípus: Zsíros
Korcsoport:  -
2018. július 8.

Nagyon meg vagyok vele elégedve, kezdő ecsetkészletnek maximálisan megfelel. Sokféle ecsetet tartalmaz. A szála nem hullik. Ár- érték arányban tökéletes.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2018. július 8.

simbenz

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2018. április 30.

Az itteni vélemények hatására vettem meg, nem csalódtam benne. Mindennapi használtra tökéletes, bár persze az összes ecsetet nem tudom kihasználni, megvan az a 6-7 kedvenc, amivel a reggeli komplett sminket el tudom készíteni. Csak azért nem 5 csillag, mert ugyanebben az árkategóriában, szintén ebay-en keresztül érkezett másik ecset-készletem (MAC Hello Kitty koppintás) jobban bevált.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. április 30.