Ebelin

Ár:   1199 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   100 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: _-Mia-_, az összetevőket feltöltötte: bogirepcsin, Módosítva: 2015. január 14.

Kiszerelés:   100 ml
Lelőhely:   DM
Kategória:   Ecsetek

Kiöblítés nélkül távolítja el a kozmetikumok maradványait ecseteidből, legyen az púder- pirosító- vagy szemhéjpúderecset.  Ecseteid szőre puha és fényes marad. Mindennapos használatra kifejlesztve, finom illattal.

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Mesyy

Bőrtípus: Zsíros
2023. február 19.

Nálam nem fogja helyettesiteni a szappanost ecsetmosast, de ha éppen gyorsan kell hasznalni az ecsetet, gyorsan rafujok es 1-2percen belül hasznalhatom is. A szemöldökecsetemet imadom vele tisztitani m amugy az kicsit macerás, de ezzel a termékkel gyorsan es eleg tisztan tudom eltenni. Az illata szamomra nem zavaró, sőt egész kellemes. Ha elfogy biztosan fogok még venni belőle.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. február 19.

Queen16

Bőrtípus: Zsíros
2020. november 11.

Eddig ez az első ecset tisztitó folyadékom és jó sokáig elég! Heti max 3 szor használom főként szemhéjra való ecsetek tisztitására hogy a szinek ki jöjenek belőle ha nincs kedvem samponal át mosni, jol tisztit az ilatta elmegy, ha nem használod hetente mindig jópár honapig simán elég szerintem teszi a dolgát tudom ajanlani.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. november 11.

Brunettee

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2020. augusztus 31.

Nem mondom, hogy ez a legjobb megoldás az ecsetek mosására, de nyilván gyorsabb, mint a hagyományos kimosás. Ha gyorsan kell tiszta ecset, akkor megteszi. Az alapozó ecsetet már nem tisztítja meg rendesen, a többivel elbír. Befújtam, majd pár másodperc után papírtörlőn letörölgettem. Egy marék ecsetet mostam át vele, elég gazdaságos volt. Viszont az illatát másnap is érezni az ecseteken, ennek nem örülök. De legalább hamar lett tiszta és száraz (!!!) ecsetem. Vészmegoldásnak jó, kapkodós napokon.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. augusztus 31.

lenochka

2020. január 4.

Nagyon macerás befújni az aprófejű ecseteket;
miután az ecsetek megszáradtak, furcsa, csúszós lett a tapintásuk, ezért az arcomon nem is mertem használni őket, az allergiás reakciót nem mertem megkockáztatni;
spriccelés közben a kezünkre, amivel az ecsetet tartjuk, is jut bőven a folyadékból, ami szintén száraz érzést hagy maga után;
ezután az 5 darab ecset megtisztítása után a termék kb. 10%-a elfogyott.
Nem tudom nyugodt szívvel ajánlani.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. január 4.

Nagyon macerás befújni az aprófejű ecseteket;
ezután az 5 darab ecset megtisztítása után a termék kb. 10%-a elfogyott.
Nem tudom nyugodt szívvel ajánlani.

blessed

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2019. január 6.

Én szintén a gyors ecsetmosásra használom, arra kiváló. Valóban az alapozó kimosására nem alkalmas, de púderek és még a szemhéjtus eltávolítására igen. Gyorsan szárad utána az ecset, hamar újra lehet használni őket. Az illata nekem nagyon tetszik.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. január 6.

Lina14

2018. november 11.

elvétve használom, amikor kifogyok a szemhéjpúder ecsetekből, és gyorsan kell egy még egy napra. egy vattakorongra vagy papírtekercslapra fújok kettőt vagy hármat, és elkezdem körkörös mozdulatokkal kitisztítani. ha lejött a festék, akkor a papír/korong száraz részén szintén körkörösen áttörlöm, és általában már száraz is és használatra kész. az illata kellemes, nem zavarja abőrömet sem vagy a szemkörnyékem. nem hinném hogy pl a sminkszivaccsal és az abban lévő alapozóval elboldogulna, mivel azt szappannal és meleg vízzel is nehezen lehet kiküzdeni. de púderes állagú anyag kihozatalára az ecsetekből kiváló.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 11.

kgyrk

2017. október 23.

Az ecseteimet és a sminkszivacsomat egyaránt ezzel tisztítom és meg vagyok vele elégedve. Nagyon jól magához "szívja" az alapozó és korrektor maradványt a sminkszivacsomból. Az illata számomra túl mesterkélt, nagyon erős, de ettől eltekintve mindent csinál amit elvárok egy ilyen terméktől. :) Talán az az egyetlen hátránya, hogy viszonylag gyorsan fogy.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. október 23.

Banszky

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. október 12.

Jó illata van csak semennyire nem tisztít. Se ha sokáig hagyom rajta,se ha keveset. Dörzsölöm,nyomkodom akkor se... Sz*rt sem ér. De legalább tönkretette a drága évekig használt púderecsetem. Senkinek nem ajánlom.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. október 12.

Guppi

2017. augusztus 4.

Első ecsettisztító folyadèkom, ezelőtt sampont használtam. A por állagú dolgokkal elbánik, befújom vele, hagyom állni, aztán azèrt tiszta vízzel kiöblítem. A krèmes dolgokkal (korrektor, rúzsecset) viszont nem boldogul, akárhogy öblítem utána, marad az ecsetben festèk. (Ha valakinek van valami jó tippje, az ilyen ecseteket hogyan lehet gyorsan ès hatèkonyabban kitisztítani, várom sok szeretettel)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. augusztus 4.

BettyBabu

2017. június 30.

En nagyon kedvelem, a celnak megfelelö, az ara kedvezö.
Nagyon jol tudni jönni, ha olyan helyenvagyokhogy higerniakusan ne tudok ecsetet tisztitani akkor elökapom befujom szaraz konyha papirtörlövel "kidörzsölöm" es kesz is. Gyors otthoni hasznalatra, utazasnal, fesztivaloknal jo kis tarsuk lehet.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. június 30.

En nagyon kedvelem, a celnak megfelelö, az ara kedvezö.

Hidratálók: Hexyldecanol

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Laureth-4 ti I eu 5 4

Lauryl alkoholból előállított emulgeálószer, felületaktív anyag.

Hidratáló, bőrjavító (skin conditioning) anyag, oldószer. Híg, így könnyű állagú, könnyen kenhető krémek gyakori összetevője.

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)

Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják.

Térfogatnövelő és sűrűség szabályozó segédanyagként használt a krémekben. A mindennapi életben azonban leggyakrabban nem a kozmetikumokban, hanem a mosóporokban találkozhatunk a sodium sulfate-tal, ahol térfogat kitöltő anyagként használt.