Ezt a terméket már nem gyártják!

Ebelin Professional Korrektor és Szemhéjpúder Ecset
Ár: | 849 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Sopetil, Módosítva: 2022. március 25.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Ecsetek | |
Mintha már írtam volna hozzá...ezer éve. Na mindegy. Korrektorhoz a hagyományos értelemben nem vált be. Viszont arra igen, hogy a yamuna por alapozóját remekül felszedi és ütögetve a felületen szépen fixálja a korrektort a bőrhibán plusz a ráadás fedés sem utolsó. Nincs sok ecsetem de mindegyiknek megvan a maga fix helye :) szokásos ebelin minőség, szerintem már kb 5 éves és egy szál szőre nem hullott ki.

Én korrektorhoz vettem, ahhoz nekem nem igazán vált be. Viszont mint a többi ebelin professional ecset ez is pihe-puha, nem hullik. Szemhéjpúderhoz biztos jó lesz.

Jó ár-érték arány. Könnyű vele dolgozni, nem irritálja a szemem, puha a szőre, nem hullik és jól tisztítható.

Sok Ebelin ecsetem van. Ezt is, mint a többit nagyon szeretem.
Én egy olyat találtam aminek haromszög a vége. A szines korrektor palettámhoz vettem. Nagyon jók együtt.
Könnyen tisztítható, nem hullik.

Sok Ebelin ecsetem van. Ezt is, mint a többit nagyon szeretem.
Könnyen tisztítható, nem hullik.

Szeretem ezt a márkájú ecsetet, mert nem túl kemény a szőre, és könnyű vele dolgozni. Az árához képest tökéletesen megfelel. Fogok még többet venni mindenképp. :)

Ár-érték arányban teljesen nyerő. Nálam nem hullanak a szálak, szépen felveszi a színeket és könnyű vele dolgozni. Nekem az új kedvenc ecsetem lett :)

Lehet egyedül vagyok a nyűgömmel, de nekem pokolian hullanak belőle a szálak. Nagyon-nagyon. Egyszerűen undorító így vele dolgozni. Szerencsére vannak ennél sokkal jobb minőségű ecseteim (bár nem is egy árkategória: Zoeva, Jessup stb), azt hiszem, maradok azoknál. De mondjuk az is lehet, hogy annyira hozzászoktam már a minőségi ecsetekhez, hogy az ilyeneken megbotránkozom... Viszont számomra ez az ecset egy újabb érv az impulzusvásárlás ellen.

Egyik kedvenc ecsetem, imádom szemhéjpúderhez használni, szépen fel lehet vele vinni a mozgó szemhéjra a színeket(matto és csillámosat is), egyik kedvenc ecsetem ^^

Annyira nem ájultam el ettől az ecsettől, vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Szemhéjpúdert nem használok, szóval arról nem tudok nyilatkozni, de a korrektorok közül nem mindegyikkel kompatibilis. Az Essence korrektorát például viszonylag szépen fel lehet vele vinni, de a Maybelline Fit me-vel már nem birkózik meg.

Korrektorecsetként használom. Ugyanaz a véleményem, mint a többi Ebelin ecsetről: árát teljes mértékben megéri, mindennapos mosást jól tűri, jó a fogása, jól teszi a dolgát. (És én inkább félévente veszek egy újat, minthogy több ezret, esetlen tízezret kiadjak egy nagy nevű márkás ecsetért.)