Ebelin

Ár:   2399 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: NovakneViki, Módosítva: 2017. január 27.

Kiszerelés:
Lelőhely:   DM
Kategória:   Ecsetek

Természetes finish maszkhatás nélkül. A finom, hosszabb szintetikus szőrszálak ideálisan veszik fel a folyékony vagy krémes állagú alapozót. A sűrű, rövidebb natúr szőrszálak kiválóan alkalmasak satírozásra.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

n6ra

2020. április 21.

Hirtelen felindulásból vásároltam mivel akciós volt már megbántam, hogy nem olvastam utána. Nekem sem vált be mint alapozóecset. Egyáltalán nem egy tömör ecset. Púderezésre, bronzosításra fogom használni. Eddig nekem nem hullott, de még nem mostam ki.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. április 21.

Oila

Bőrprobléma: Bőröregedés
2019. május 8.

Update: továbbra is csak pirosításhoz ajánlom és hazsnálom, de arra nekem nagyon jó. Az az igazság, hogy hiába sminkelek elég jól, a pirosító felviteel az egyetlen, ami mindig problémát okoz. Azt szeretem, ha könnyed, fuvallatszerű a végeredmény és tökéletesen eldolgozott, de mégsem fedhet be a festék túl nagy területet. A hagyományos, kisméretű pirosítóecsetek nekem nem működnek, vagy az arccsontom formája miatt, vagy azért, mert erősen pigmentáltak a festékeim. A nagyobb ecsetekkel nem tudok precízen dolgozni, az egész arcomra kerül a pirosítóból. Ebben az ecsetben az a jó pirosítás szemppontjából, hogy csak a hosszú szálak veszik fel a festéket, de eldolgozásnál már besegítenek a rövidebb szálak is, így az eredmény homogén, csíkmentes pirosítás láthatatlan szélekkel. Az viszont igaz, hogy nem kellemes érzés az arcon, az ecset ha nem is szúr, de semmiképp nem nevezhető puhának, és ezt most a Nanshy ecseteimmel összehaosnlítva jobban érzékelem, mint maiko rmég nem voltak jobb minőségű ecseteim., ezért levonok egy pontot.

Alapozáshoz nem próbáltam, de vannak nagyon erősen pigmentált préselt por pirosítóim, amiket nehéz szépen, foltmentesen eloszlatni a hagyományos pirosítóecsetekkel, ezekhez ideális. Pont jó a mérete, mert elég nagy ahhoz, hogy az erősen pigmentált por ne egy helyre kerüljön a bőrre, de nem túl nagy, így mégis kontrollálni lehet, hogy hová kerüljön a festék és nem teríti be az egész arcot a pirosító.

Ha újra DM-ben járok, szerintme beszerzek belőle még egy vagy két példányt púderezéshez és /vagy bronzosításhoz is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. május 8.

Misa

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2018. december 16.

Az ecset szép és jó minűségű, nem is drága. De sajnos:
- hullik a szőre. Többszöri kimosás és használat után is
- szúr, kellemetlen, irritáló érzés használni
- az alapozót eldolgozni vele messze túl sokáig tart (Maybelline fit me! alapozóval próbáltam)
Ha legalább szép lenne az eredmény, akkor megbocsátanám, hogy hulli a szőre, de így nem. :/

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. december 16.

Az ecset szép és jó minűségű, nem is drága. De sajnos:
- hullik a szőre. Többszöri kimosás és használat után is
- szúr, kellemetlen, irritáló érzés használni

vándor

2018. augusztus 16.

Nagyon megbántam, hogy megvettem ezt az ecsete. Iszonyatosan hullanak a szálai, két hónap használat után is, egyszerűen nemhogy megkönnyítené a készülődést, de lelassítja azt. Totális pénzkidobás.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. augusztus 16.

Babsszi

2018. június 24.

Hááát megtetszett, ígéretesnek nézett ki. Elolvastam a véleményeket, eldöntöttem nem veszem meg. Aztán jöttem-mentem, mindig szembejött velem, végül mégis a kosárban landolt mondván azt olvastam hogy egy két használat után tök oké. Hát nem. Borzasztó. 100ft-ot nem ér. Először is szerintem nem elég tömött, másodszor eszméletlenül szúr azokon a területeken ahol vékonyabb a bőröm végül pedig baromira hullik. Nem kicsit. Nagyon. Első használat után nem hittem hogy bármi maradt is az ecsetben. Szörnyű. Ne vegyétek meg, tényleg.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. június 24.

costinboglarka

2018. június 22.

Nem, nem, nem! Olvastam az itteni véleményeket, de mégis megvettem, esélyt adva neki. Hullt a szőre, nem is volt meglepetés, kitartóan tisztítottam folyamatosan, hátha eláll a hullás. Hát, nem állt le. Ráadásul nagyon csíkosan dolgozik. Az utóbbi időben már csak arra használtam, hogy ezzel vigyem fel az alapozót, majd azt sminkszivaccsal dolgoztam el, de még akkor is beleragad a felvitt krémbe egy jó pár szőrszál. Ráadásul a tisztítása is nagyon macerás.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. június 22.

bodri95

2018. május 27.

Nem szerettem, jöttek ki a szőrei, csíkosan dolgozott, ééééss ami miatt kidobtam, a fekete festék mosáskor csak úgy jött belőle. Ráadásul megmaradt benne és aztán alapozásnál volt meglepi, mikor fekete lett a fejem..

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. május 27.

CsSz

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2018. március 8.

Pont azért kerestem rá itt, mert az első mosás után elkezdett hullani és kíváncsi voltam. Remélem nekem is abbahagyja, mert szépen lehet vele dolgozni szerintem púderezni is jól lehet vele.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. március 8.

Monysza

2017. október 12.

Az előző kommentelőkkel egyetemben nekem is iszonyatosan hullottak belőle a szálak, és 10.-15. használatra sem hagyta abba.:( Mostanára egész szépen tudok vele dolgozni, de inkább púderecsetnek használom.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. október 12.

mano

2017. március 28.

Ahogy olvasom nem csak nekem hullik iszonyatosan. Egyébként valóban szép vele a végeredmény, csak utána 2 percig szedegetnem kell a fejemről a kihullott szálakat...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. március 28.