Ebelin Professional Precíziós Szemhéjecset
Ár: | 899 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | 1 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2015. október 23.
Kiszerelés: | 1 db | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Ecsetek | |
Évek óta használom ennek a márkának a különböző ecseteit, mindegyiket nagyon szeretem, jó minőségűek, pihe-puhák és szépen lehet velük dolgozni. Az összes közül talán ezt az ecsetet használom a legtöbbet, már három-négy éve, leginkább korrektor felvitelére, de néha szemhéjpúdert vagy rúzst vittem fel vele, és így nyilván sokkal gyakrabban kellett tisztítanom, volt, hogy naponta mostam. Néhány napja tisztítottam, és valószínűleg túl forró volt a víz, mert száradás után azt vettem észre, hogy maguk a szálak megőrizték a formájukat, de a ragasztó elválhatott az ecset fém részétől, mert most mozog az ecset hegye. Ez persze nem a termék hibája, hanem én ronthattam el valamit, és ez nem változtat a véleményemen, hogy egy kiváló ecsetről van szó. Egészen biztos, hogy ilyen áron verhetetlen, be fogok szerezni egy ugyanilyen ecsetet, mert ennél jobbat még nem próbáltam.

Enyi pénzért egy ilyen szem ecset elengethetetlen kelléke a smokey satirozasos forma kialakilatasnak! Mindig ezzel alakitom ki a formát még egyet veszek belőle hogy legyen tartalék meg hogy ne kelljen anyit mosnom mert csak egy van de nagyon jó tudom ajanlani le a kalapal ebelin szerintem egy két luxus smink ecsetet is ver ez alsó szempilla sorba is tökéletes.

Én highlighter felvitelére szoktam használni, a belső szemzugba, az ajkak fölé és a szemöldökcsontra. Sok port fel lehet vele vinni, precíz. Kemény, mert sűrűek a szálai, de én nagyon szeretem

Én belső szemzugba és a szemhéjam külső részének árnyalásához vettem. Az utóbbihoz nem használható, mert tényleg elég kemény ahhoz, de nekem az alsó szempilláimhoz és a szemzughoz abszolut megfelelő.

Szerintem kicsit tömör de elég jól lehet használni én szeretem :)

Szerintem kicsit tömör de elég jól lehet használni én szeretem :)

Szerintem semmire nem jó. Alsó szempillatőbe szántam, de nagyon kemény. A szálai puhák, de valahogy annyira tömött, hogy nem lehet vele dolgozni.

Szempillatőhöz tökéletes. Van oda más ecsetem is, de mindig ezért nyúlok. Szerintem nem kemény, pont jó. Nagyon szeretem! Bírja a tisztítást, egy szála se hullott meg ki.

Azért vettem ezt, mert ennek elég kicsi a feje. Arra nem számítottam, h ilyen kemény. Ez elég zavaró, amikor alapból keményebb-porzósabb a szemhéjfesték.

Én a mélyítővonalba szántam, mert nem sejtettem, hogy ennyire kemény, tömött. Mérgelődtem is otthon. De már szent a béke, mért szemzugba és az alsó pillasorba tökéletes. Egy észrevétel, ami talán zavaró: görbe a nyele. Nem tudom, hogy lakkozott fa e vagy szimpla műanyag, de szörnyen görbe.:-)

szempillatőbe húzott vonal elsatírozására vettem, arra nagyjából megfelel.

szempillatőbe húzott vonal elsatírozására vettem, arra nagyjából megfelel.