Ebelin Professzionális Púderecset
Ár: | €4.95 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | 1 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2016. szeptember 16.
Ár: | €4.95 | |
Kiszerelés: | 1 db | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Ecsetek | |
Imádom, strapabíró és jó minőségű termék. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Imádom, strapabíró és jó minőségű termék. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Nagyon puha, könnyű használni, megfelel a napi átlagos kis alap sminkemhez. Könnyen fellehet vinni vele a kőpudert .

Első ecsetem. Nem igazán értek a sminkeléshez (még), azért vettem púdert és ecsetet is, hogy a fényvédőmet fixáljam vele, ezáltal kevésbé csillogjon.
Nagyon jó minőségű kis ecset, jó vele dolgozni, teljes mértékben teszi a dolgát, nagyon elégedett vagyok vele. Én 1700 Ft körüli összegért vettem, ennyiért nagyon megéri szerintem.

Enyi pénzért nem rossz! Puha! Jol felveszi a pudert amire valo arra teszi a dolgát ami fontoss számomra egy puder ecsetnél hogy puha legyen! És ez az tudom ajanlani simogato mozdulatokal viszem fel evvel a kőpudert és jo!:)

Amióta a NYXben az egyik kedves lány hasonló ecsettel vitte fel a pirosítót, azóta kerestem ilyen típusú ecsetet. Púderecsetként egyszer próbáltam, annak is megállja a helyét, de pirosításra szívesebben használom, főleg erősen pigmentált pirosítók esetében. Többször mostam már mac ecsetmosó fokyadékkal és több rendes, samponod mosást is túl élt. A minősége ugyan olyan jó és nem is hullik.

Puha, a kialakítása miatt szépen lehet a szem alatti részt is lepúderezni, jó menniységű púdert vesz fel és szépen el is lehet dolgozni. Már háromszor kimostam, nem deformálódott, nem hullott.

Szuper kis púderecset, kemény 1600 forintért.
Egy ugyanilyen formájú és méretű sokkal drágább ecsetet néztem ki magamnak, de annyira borsos az ára hogy még nem vitt rá a lélek, amikor szembejött ez az ecset a DM-ben, gondoltam ennyiért egy próbát igazán megér.
Egyelőre öt csillagos, puha a szőre, a mérete és a formája pont olyan amilyet szerettem volna, szépen fel is veszi a púdert.
Abszolút megéri az árát.

Szuper kis púderecset, kemény 1600 forintért.
Abszolút megéri az árát.

Egyetértek az előttem levővel, bár szerintem egy púderecsetet annyira nem is lehet elrontani. Az enyém tokkal együtt volt becsomagolva, ami védi az ecsetfejet, szóval abszolút jó vásárlás volt, az Ebelin eddig sosem okozott csalódást.

olcsó, puha, szép :) nem hullok :)

olcsó, puha, szép :) nem hullok :)