EcoTools

Ár:   $3.99   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   30 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: anettekss, Módosítva: 2015. január 6.

Ár:   $3.99
Kiszerelés:   30 g
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

punkyorange

2015. február 14.

Imádom, mióta ezt használom, még a Catrice Camouflage korrektort is megszerettem. Nagyon pici termékkel tökéletes fedést lehet elérni, így nem fullad meg a bőr a sok korrektor alatt. Elsősorban bőrhibákra használom, tökéletesen eldolgozza, amit kell, a szélek is finomíthatóak vele. Rúzsozásnál a száj körüli kontúrozáshoz is használható, a bumszli feje ellenére nagyon szépen kialakíthatóak az éles vagy kissé elmosott vonalak. Egyáltalán nem hullanak a szálai, nem látszik rajta a mindennapos használat és tisztítani is nagyon egyszerű. A rózsaarany és a fa kombinációja imádnivalóan cuki és kifinomult egyben.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. február 14.

Glowla

2015. február 11.

Legpraktikusabb ET ecsetem, szem alatti karikázáshoz használom legtöbbet. Jól alkalmazkodik a minerál és a folyékony festékekhez is. Tényleg airbrush hatása van.
Szemzug vonalában is jól működik egy színnel történő árnyalásnál, a festék építésére. Egyszerűen oda-vissza húzogatva ügyesen megcsinálja a munka nagyját.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. február 11.

S.Merci

2015. január 8.

Bár ez EcoTools ecsetek annyira nem nyűgöztek le, ezt a darabot mégis nagyon megszerettem. Minden sminkelés alkalmával használom, főleg a szem alatti területeken, de ha van egyéb korrektorozandó terület is, akkor oda is ezt használom. Nagyon szépen beledolgozza a bőrbe az anyagot, nem maradnak éles vonalak. Jól illeszkedik a szem alatti részbe. A minősége kiváló, mint a márka többi tagjának is. Nagyszerű kis darab. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. január 8.

anettekss

Korcsoport:  -
2014. december 26.

Ez egy nagyszerű korrektorecset! Szépen el lehet vele dolgozni a festéket, legyen az akár por vagy krémes állagú. Nekem főleg a szem alatti sötét karikáknál vált be, de természetesen az arc bármely részén bevethető. Környezetbarát, újrahasznosított anyagok felhasználásával készült, a gyártótól jól megszokott minősgben. Kiváló ár-érték arány, ajánlom mindenkinek! 5 csillag!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2014. december 26.