_zsulu_
4 darab ecsetből és egy tokból álló utazó ecset szett. Bambusz nyél, újrahasznosított alumínium foglalat, szintetikus sörték.
Utoljára szerkesztve: 2018.02.06. 13:36 - 2016.10.03. 09:16
UD: Mivel sajnáltam volna kidobni őket, ezért időközben mindnek találtam valami funkciót, a kisebb arcra való ecsetet mostanában kezdtem kontúrozásra bevetni, a nagyobbal púderezek, a szemrevalókat is használom olykor. Viszont tény, hogy a minőségük nem a legjobb, nem igazán puhák, a szemrevaló ecseteket már vagy 3x ragasztottam, a nagy picit hullik néha, a tok a kukában landolt, mert lehetetlen a kemikália szagot eltávolítani belőle. Egyesnél jobb, hiszen használgatom őket, de távol áll az ideálistól... '16.10.03.:Utazáshoz rendeltem, nagyon alaposan utánajártam a márkának, véleményeket olvasgattam. Egyszerre rendeltem meg ezt a szettet és az Enhancing Duo szemre való szettet. Előre bocsátom, hogy még nem használtam, mert most nemrég hozta a postás, de hatalmas csalódás már így is. Az ecsetek nagyon picik, amit persze sejtettem, mert megnéztem a valós méretüket a márka honlapján. De ezek már-már használhatatlanul kicsik, nem egy felnőtt arcához valók. Az egy dolog, hogy a nyél nagyon rövid, de a fejek is nagyon kicsik. Másik szomorú tény, hogy nagyon hagyagul vannak összerakva. A fejek elcsavarodva a logóhoz képest, az alumínium foglalat karcos, a legnagyobb ecset szőre egy ponton olyan, mintha picit megperzselődött volna, felvannak kunkorodva a szálak és nagyon csúnyán vannak beragasztva, több ponton "becsípődtek" :( A szőrük sem olyan puha, mint a szemre való szettben lévőké (az Enhancing Duo jobb minőségűnek tűnik egyértelműen), a toknak pedig valami rettenetes kínai ragasztószaga van.IHerbről rendeltem, ott közel 1000 (!) vélemény alapján 4.61-es értékelést kapott, egyszerűen felfgohatatlan számomra, hogy hogyan, nekem nagy csalódás ez a szett...