Egyéb

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Szappanok
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Csillagvirág, az összetevőket feltöltötte: Matilda, Módosítva: 2015. november 23.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Hiányzik. Feltöltöm
Kategória:   Szappanok

A sószappan használatával lehetőség nyílik a krémek elhagyására. A kristálysó kiegyenlítő hatású, beállítja sav-lúg háztartást és az egyénnek megfelelő pH - értéket. Száraz bőrnél a só lezárja a bőr felületet, nem engedi kipárologni a nedvességet. A só használatával nem tömítjük el a bőrt, így az továbbra is lélegzik.
Zsíros bőrnél, a kiegyenlítő hatása miatt, harmonizálja a túlzott faggyú termelődést. Pattanásos, teenager bőrnél segíti a hormonháztartást egyensúlyba hozni, valamint gyulladáscsökkentő hatású. A só, serkenti a vérkeringést, az anyagcserét, ezáltal frissebbé varázsolja a bőrt.

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Chootie

2016. április 22.

Szintén csak jót tudok mondani a "szappan"-ról. Megnyugtatta a gyulladásokat, fertőtlenitett, összehúzott ahol kell és segitett bezárni a vizet a többi helyen. Éjszakára használtam mert rizsporos hatásúvá tette az arcomat, de igy legalább volt ideje zavartalanul hatni órákon át.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. április 22.

baranyeszter

2015. május 6.

Nálam a csodaszer kategóriába tartozik. A parajdi sószappannál részletesen beszámoltam a sokoldalú felhasználásáról.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. május 6.

Lyah

2014. január 13.

Már régebben megvan, de a szintetikus cuccok elhagyása előtt nem segített, nagyon nem. Most már 4 hete csak természetes cucc érte az arcom, és most hat, nagyon örülök neki. Kicsit leáztattam vízben, és tonikként használom-illetve elkentem egy vattapamaccsal az arcomon, kizárólag éjszakára. Ma lenne harmadik napja, de ma már szárított eléggé, úgyhogy - bár nem lehet - de ma már kentem fölé krémet. Most egy hétig hanyagolom, a többit meglátjuk.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. január 13.

zsizska

2013. december 29.

Ez egy nagyon klassz termék. Tág pórusú, zsíros bőröm van. Nem azt mondom, hogy babapopsi lett a bőröm, de rengeteget segített. Évek óta használom (ma már nem minden nap) és most kezd fogyni az első tömb. Azért is tértem át, mert ár-érték arányban nagyon jó. Évekkel ezelőtt mondtam egy kolléganőmnek, hogy mielőtt elkezdtem használni tök trágya képem volt. Meglepődött, mert azt mondta, hogy tök szép bőröm van és nem gondolta volna, hogy ilyen problémáim voltak.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. december 29.

Alice83

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. december 7.

Az egyik legtermészetesebb dezodoráló szer a himalájai só..érdemes kipróbálni..ráadásul a patikat és a hegeket is gyógyítja..alapdarab egy háztartásban..

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. december 7.

bubukám:D

2012. augusztus 6.

Szoktam sminkelni, de nem naponta, és natúrkozmetikumokat használok, lehetőleg parfümmenteset, hogy minél kevésbé irritálja a bőrömet a vakolat. A lényeg, hogy amint hazaérek azonnal lemosom a sminket, és aztán jöhet egy sószappanos fertőtlenítés, hogy megelőzzem a bajt! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. augusztus 6.

KisCsillag90

2012. június 22.

Én szoktam használni mellette púdert,de mondjuk nem mindennap sminkelem magam,csak hétvégente szoktam,mikor elmegyek bulizni,olyankor este már nem mosom meg sószappannal az arcomat!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. június 22.

KisCsillag90

2012. június 11.

22 éves lány vagyok,és már jó ideje küzdök pattanásokkal. Már egy csomó mindent kipróbáltam,és semmi sem használt,vagy csak ideig óráig. Bőrgyógyászhoz nem szerettem volna elmenni,mert nem láttam értelmét,hogy telenyomják a szervezetemet gyógyszerekkel.
Már egy hónapja használom a sószappant,eleinte csak a zsírosságot tüntette el az arcomról,pattanást még többet kihozott,amennyit csak tudott. Már majdnem feladtam a használatát,mert 2-3 hét volt írva mindenhol,hogy annyi idő alatt eltűnnek a pattanások. Hát az én bőrömnek tovább tartott,de örülök,hogy nem adtam fel,és hogy rátaláltam(szerintem),erre a csodaszerre,és remélem továbbra is így marad minden,mert mostmár napról napra szebb a bőröm tőle! :) Elhagyhattam az arcápoló krémeket is,mert egyensúlyba hozta a bőrömet,és a legjobb tulajdonsága,hogy nem gyógyszer,hanem természetes készítmény! És szerintem a sok gyógyszeres kezelés is előbb utóbb megbosszúlja magát,szóval nálam 5-ös mindenképp,és ha tehetem ennél maradok most már végleg! :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. június 11.

bubukám:D

2012. június 7.

Nekem nagyon bevált! Természetesen még mindig kijönnek a pattanásaim, de azt egyetlen kencével sem fogom tudni megakadályozni. Az oka ugyanis, mint általában mindenkinél, aki a pubertást követően is szenved a problémától, az a hormonháztartás rendszertelen működése. Nekem ciklusosan változik a bőröm zsírossága vagy, hogy mennyire pattanásos. A sószappan több héten, hónapon át tartó MEGFELELŐ használatával viszont tényleg érezhető a javulás.Eslősorban a bőröm regenerálódó képességét javította, ez által szebb, egyenletesebb lett a bőr állaga, a bőrfelszín. Például halványultak a régi pattanásoktól visszamaradt foltok, és a tág pórusaimon is segített. A felső hámréteg kevésbé szárad ki és kevésbé hajlamos a zsírosodásra. Problémás időszakban pedig a sószappannal gyorsabban gyógyul a bőröm. Nem használok már semmiféle arctisztítót, krémet, vagy egyéb kencéket, mert azt tapasztaltam, hogy amikor a sószappan mellett, mást is bevetettem, abbamaradt a javulás és visszatértem a régi formámba.:(
Szóval kitartás emberek! Csak jól kell használni és esélyt adni, hogy hasson! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. június 7.

81Judit

2012. április 21.

Pár hónapja cseréltem le az arckrémemet Himalája sószappanra (nem Alexandersalz, hanem egy másik márkájú). A bőröm főleg a T-vonalban zsíros, tág pórusú. Mattítás terén ugyanolyan hatásos, mint az előtte használt mattító krémem. (Nálam ez néhány órát jelent.) Kicsit macerásabb ugyan a sótömb használata,de ez legalább 100%-ban természetes. Néhány pattanás előjön továbbra is, és a bőröm is zsírosodik T-vonalban, de tudom, hogy ezek megoldására elsősorban a táplálkozáson kellene változtatnom, nem elég a külső kezelés. Nagyon sokáig elég, így az ára nagyon kedvező.

UPDATE: Sajnos mintha már nem lenne olyan hatásos mint eleinte. De egyenlőre még maradok ennél, mert eddig nem találtam olyan natúr krémet az arcomra, ami számomra megfizethető és a hatásával is elégedett lennék.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. április 21.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva