Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
potiagi
A RENU 28 javítja a bőrsejtek szaporodásának erejét és a bőr rugalmasságát az egészséges kinézetéért tett természetes erőfeszítéseivel karöltve. A RENU 28 mögött álló tudomány gyengéd, hatékony ápolást biztosít, segít enyhíteni az öregedés okozta nehézségeket és kielégíteni a bőr igényeit. A Redox Signaling technológia révén ez az egyedülálló gél nélkülözhetetlen támogatás nyújt a mindennél fontosabb sejtműködés számára, amely a bőr szerkezetének alapját jelenti. Az élő sejtek egészsége létfontosságú, a RENU 28 a Redox jelzőmolekulákkal gondoskodik az alapvető kommunikációról a bőrsejtek között, ezzel biztosítva az optimális segítséget és feltöltődést.
2016.05.04. 09:06
Nekem nagyon bevált a bőröm minőségét illetően. Nem csak a kapott eredmény, de az összetevők miatt is 5 csillaggal értékelem, mert nem szennyezi a bőrömet különböző vegyszerekkel.
Utoljára szerkesztve: 2015.06.26. 15:23 - 2015.04.21. 23:30
Nem egész egy hónapja használom és azt hiszem, hogy semmivel sem lett jobb a bőröm tőle. Bár a kiszerelés relatíve nagy, ehhez azért kicsit drága. Azt hiszem, nem veszem újra. Egyelőre két csillag, ha elhasználtam és van változás, adok még pontot de ez egyelőre nem túl sanszos. Sajnálom, csalódás.Update másfél hónap után: adok egyelőre még egy csillagot, mivel úgy tűnik, talán mégis tud valamit. Mindenesetre aki pár hét után egyértelmű és látványos hatást vár, az csalódni fog. De hosszabb távon mintha... nekem, úgy tűnik, két hónapra is elég ez a mennyiség. Ha ez elfogy, valószínűleg nem tudom azonnal újravenni, már ha egyáltalán akarom, de akár így, akár úgy, jövök még updatelni. Végül is nem vettem újra. Annyira nem győzött meg. Ha mondjuk fél évig használnám, talán. De vannak hasonló tudású olcsóbb kencék is.
Utoljára szerkesztve: 2015.01.09. 00:32 - 2015.01.09. 00:26
és tud valaki valami konkrét tapasztalatot is írni?na, jó. most kipróbáltam. rákentem az extra száraz arcbőrömre. hamar beszívta, semmi különlegeset nem éreztem. rákentem a mindennapi hidratálómat, és most jó állapotban van.ekcémám van az egyik kezem 1 ujján és a mellette lévőkön is. most rákentem és azonnal elmúlt...nem tudom, mi ez, írok, ha hosszabb távon is ilyen bámulatos az eredmény, de eddig 5*.
Utoljára szerkesztve: 2016.05.04. 15:37 - 2014.09.26. 21:34
Amikor először kipróbáltam a RENU28- at tudtam, hogy ezt nem csak én fogom imádni, hanem az egész családom, barátaim is.Nem volt ragacsos-illatos amit már sokszor tapasztaltam más termékeknél.A gélt minden használat előtt fel kell rázni, hogy az a 4 összetevő megfelelően összekeveredjen.Először az arcomon (rosaceára) , nyakamon és a dekoltázsomon próbáltam. Nagyon szeretem mert gyorsan felszívódik nem ragad, nem kell kezet mosnom a használata után. Gyönyörűen lehet rá sminket felvinni. Az arcomon kívül a combjaimra és a fenekemre és a karjaimra is alkalmazom, ugyanis a narancsbőrrel is felveszi a harcot. Vágásra, horzsolásra, harapásra, karmolásra is kipróbáltam már. (van két macskám) :) Ja még herpeszre is hatásos volt. Anyósom a visszeres lábait kezeli vele.Én a macskáimnál is kipróbáltam amikor lázasak voltak, bekentem a talpukat. A barátnőm a babája popóját keni vele a pelenka kiütések elkerülése érdekében. Én 2 éve használom és soha nem fogom abbahagyni!!! :) Előnyei számomra, hogy tudom mit kenek magamra.HYPOALLERGÉN , NEM tartalmaz tartósítószert, NEM komedogén (nem tömíti el a pórusokat)