Bamboo Vinegar Soap/ Bambusz Ecet Szappan
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Kombinált | |||
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
A krémet feltöltötte: Lyah, Módosítva: 2013. november 26.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Bőrtípus: | Kombinált | |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Detoxikáló, bőrmegújító, nyirokkeringés serkentő, fájdalomcsillapító.
A szenessel együtt rendeltem, ez jött meg előbb. Igazából látványos változásról nem tudok beszámolni. Kicsit fura az illata, de megszokható. Összetevőket sem ehhez, sem a szeneshez nem tudok, mert emberi nyelven nem volt a csomagolásra írva. Ez a szappan annyiban mindenképpen jobb, hogy nem szárít annyira, mint amiket eddig próbáltam itthonról beszerezve, és így lecserélhetem a Skinfood bőven drágább arctisztító habjait erre. Mivel kettőt kaptam olcsóért, és nem igen olvad vízzel érintkezve, el fog tartani jó ideig. A kevesebb habot először furcsáltam, de legalább tudom, hogy nem sok benne az sls :)