Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Aviva
Hajhullás, töredezett haj, repedezett, puha köröm esetén és a bőr egészségének megőrzésére javasolt.
Összetevők: Kovaföld, Kalcium Glükonát, Szacharóz, Szterainsav, Kinolinsárga, Titanium Dioxide, Zselatin
2024.10.06. 14:00
Már több kúrát csináltam az utóbbi tíz évben, és mindig működött,most újra megpróbálom. Valahogy mindig működik,de aztán a kúra vége fele belustulok vagy elfelejtem szedni...aztán eltelik egy év,megint ráparázok az őszi vagy tavaszi hajhullásra,és ismét előkerül:)
2023.02.27. 09:41
Úgy voltam vele, hogy megpróbálom, itt olvasottak miatt és ajánlották is. Elkezdtem szedni kb 2 hete, a leírás szerint. Hajamon semmi változás, ami nem csoda ennyi idő alatt, de abba kellett hagynom, mivel fájt tőle a mellem és furán éreztem magam(ciklusom se tartott ott, és másban nem változtattam). Kb a szedés abbahagyása után 4-5 nappal meg is jött a menzeszem, ami nagyon furcsa számomra, nem erre számítottam.
2022.07.28. 07:29
Nagy reményeim voltak felé a sok jó értékelés miatt, de én teljesen kicsattogtam a szedésétől. Amikor rájöttem, hogy ez okozza, lecsökkentettem napi 1 szemre, ilyen kísérletezgetéssel fogyott el a fél doboz, de sajnos a pattanások maradtak. Abbahagytam és szépen elmúltak, úgyhogy biztosan ez volt.
2021.04.12. 22:57
Többször szedtem már kúraszerűen. Nekem csökkentette a hajhullasom. Vékony szálú, göndör hajam van amivel nem tett csodát de sok babahajam nőtt és én már ennek is nagyon örülök! :)
2020.08.27. 17:52
Igaz, nem az előírásnak megfelelően szedtem a kapszulát, mivel én 2 szemet szedtem be egy nap. Viszont az én hajammal semmi nem történt a 3 hónapos kúra után se. A hajam ugyanugy hullott mint előtte, és a hosszát tekintve se vettem észre semmi növekedést. Pattanásokat nem okozott, de így számomra 9000 Ft pénzkidobás volt.
Utoljára szerkesztve: 2020.08.05. 12:05 - 2020.08.05. 12:05
Az itteni vélemények alapján vettem meg. Hónapok óta szedem, lassan a kúra végére érek. Sajnos a száraz, töredező hajam nem lett szebb és nem is nő gyorsabban. Talán csak a hajhullás csökkent, de az sem szűnt meg teljesen.