Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Creme Brulee
2017.08.28. 16:44
A Wish-ről rendeltem kb. 600 Ft volt postával együtt! 125 g-os. Tényleg erős, de nagyon jó illatú. Még csak ma használtam először, így a szárításról nem tudok mit mondani. Engem nem szoktak szárítani a szappanok.
2016.05.14. 14:33
Zuhanyzáshoz használom, jó erős illata van, aromahatásnak is jó. Az egész testem nem szappanozom vele, leginkább hónaljat és fület ,arcot, lábat mosok vele a zuhi alatt, mert a tömbszappanok a karomat, lábszáramat töményen rákenve szárítani szokták. Talán fürdőpamaccsal megpróbálom mindenhova. Intim részre meg nem szappant használok.
2016.05.14. 12:38
Látom legalább nem hiába töltöttem fel, mert mások is megszerették nem csak én. :)Akkor menjünk sorban. :) Először is a csomagolás tényleg nagyon igényes, hiteles, öröm kézbe venni. Az illat erős, de nem erőszakos igazi szantál, mint ahogyan az összetevőin is látszik. Nekem a szekrényben is van belőle. Előfordult, hogy pakolgatás közben megcsapta az orromat valami nagyon kellemes illat. Beletelt egy kis időbe, mire rájöttem honnét jön. Amikor kibontom újabb kellemes meglepetés, hogy maga a tömb is mintás, kínai betűk díszítik, amit mindig sajnálok lemosni róla. :) Emellett finom, krémes habja van, jó érzés használni. A Goloka szantál szappanjai mellett belőle is mindig igyekszem tartani otthon. Egyébként ugyanebből a típusból vannak más illatok is, a jázminhoz már volt szerencsém (lehet fel is töltöm ha lesz rá időm), de a többivel (1-2 van még ezeken kívül) még nem sikerült találkozni, úgyhogy ha valaki látná, ne habozzon jelezni, mert az eddigi tapasztalatok alapján szívesen kipróbálnám őket is.
2016.04.07. 16:58
Úristen ennek a szappannak annyira finom illata van, hogy legszívesebben egész nap szagolgatnám! Az ára is nagyon jó, nem szárítja a bőröm, nem okoz pattanást. A csomagolása is olyan kis igényes, keleti hangulatú. Tízmillió csillag! :)
Utoljára szerkesztve: 2016.03.22. 11:30 - 2016.03.22. 11:27
Elég jó minőségű,bár csak egyet használtam tavaly,elég erős szantál illata van,jól habzik,és ez is kerekített kézreálló formájú,nem is értem hogy egyesek miért erőltetik a téglalap alakú szappanokat,baromira nem állnak kézre,rémálom a használatuk./Ja és a szappan márkája Dr.Chen ha valakit megzavarna hogy az egyéb menüpont alatt található./