Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Szérumok, Kezelések
Arcolajok
Lelőhely: Külföld (sephora), online

Biossance Squalane + Vitamin C Rose Oil

Hozzáadva 2019.09.04.by

Sztellaaaaa

Rózsaolajat tartalmazó szérum amely segít javítani a bőr fakóságán és egyeletlenségén. Hidratáló, a C vitamin pedig segít a pigmentfontok halványításában.

$72-tól

2023.05.09. 13:49

Az esti arcápolási rutinom utolsó lépéseként használom. A pipettája rövid, de így is elég egy teljes adag arcra és nyakra is. Az olaj színtelen és nagyon könnyű, majdhogynem vízszerű. Isteni rózsaillata van, mintha az igazi virágot szagolnád. Két hónap után túlzottan nagy változást nem látok, körülbelül ugyanolyan puha és hidratált utána az arcom, mint a megszokott Noni Glow olajjal, amivel ráadásul árban is majdhogynem teljesen megegyezik. A másik talán egy fokkal gazdagabb, ez tapintásra is "szárazabb", ha összedörzsöljük az ujjaink között, hamarabb eltűnik. Ettől függetlenül mindent hoz, amit elvárnánk egy arcolajtól, semmi negatívumot nem tudok felhozni, irritációt egyáltalán nem okozott, mondjuk nem is számítottam rá, hogy fog. Az extra C-vitamin benne jó dolog, bár végeredményét tekintve én nem látok különbséget, persze fontos megjegyezni, hogy én minden nap használok C-vitaminos szérumot, így valószínűleg azért nincs látványos különbség.

2020.07.21. 02:53

Jaj, az a rozsaolaj de kar, hogy benne van, pedig tokeletes lehetne. Konnyed, szinte vizszeru olaj, nem tul gyorsan szivodik be, jol lehetett keverni hidrataloval, de az illatanyag miatt testre hasznaltam el vegul, oda meg a luxus netovabbja ilyen aron.