Cettua Pure White Tisztító Tapasz
Ár: | 1300 Ft | Kategória: | Arcápolók | |||
Kiszerelés: | 6 db | Bőrtípus: | Zsíros | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Grumpi, Módosítva: 2017. április 27.
Kiszerelés: | 6 db | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Arcápolók | |
Bőrtípus: | Zsíros | |
A Cettua különleges kozmetikum márka tisztítótapaszok és szövetfátyol maszkok segítségével javítja az arc megjelenését. Mivel a női szépséghez nem csak az arc, de a kéz és a láb külalakja is hozzátartozik, a Cettua kézre és lábra is készített maszkokat. A hámlasztó zokni helyreállítja a lábbőr szépségét, a kézápoló kesztyű kisimítja a kéz ráncait,valamint feszessé és üdévé teszi a kézbőrt. A kozmetikai termékek alkalmazása rendkívül egyszerű és gyors. Világszerte örömmel használják a nők megjelenésük szebbé és egészségesebbé tételére. A tisztítótapaszokigen nagy segítséget jelentenek az elfoglalt nők kozmetikai szalonba járás nélküli arctisztításához. Használja a Cettua márkájú termékeket saját otthona kényelmében!
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nagy csalódás!Rendes odaragad a bőrhöz,húz is mikor leszeded,ezért azt hittem na ez kipucol mindent.Hát egy nagy semmit!A legnyanvadtabb mitesszert sem szedték ki!