Chtoura Garden Rózsavíz
Ár: | 700 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 2,5 dl | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Okokucko.hu-n 780 Ft-ért | megnézem |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Passzé, Módosítva: 2018. augusztus 23.
Kiszerelés: | 2,5 dl | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
A rózsavíz hatékonyan tisztítja, tonizálja, hidratálja és frissíti a bőrt. Segíti a krémek felszívódását. Ez a termék összetevői miatt nem csak arcápolásra, fürdővízben oldva használható, hanem fogyasztásra is alkalmas,így süteményekbe keverhető, vagy italként is fogyasztható.
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: utánvétel, banki előreutalás, paypal, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat, személyes átvétel, pick-pack-pont
Nagyon sokoldalú termék. Arcra permetezve, de a sminkecsetek megnedvesítésére is ezt használom. Biztosan újravevős

Ez egy kis csodaszer. Annyi mindenre jó, hogy a kókuszolaj és társai is megirigyelhetnék érte. Test és arcápolásra tökéletes. A hajamra is szoktam fújni belőle, mert olyan sprőd a vége és szereti. A konyhában is jó, limonádéba is teszek. Nem tudok rosszat írni róla. Kár, hogy nem előbb fedeztem fel, hogy létezik. Imádom!

Ez a kedvenc rózsavizem, nincs benne "extra" összetevő 1-2 társával ellentétben hála ég. Tonik helyett használom, nagyon jól hidratál, és segített a pattanásaim elmulasztásában is. Nagyon jól felfrissít reggel vagy egy meleg napon nyáron. Ha maradt még a dupla lemosás után bármilyen szennyeződés az ember arcán segít eltávolítani. Must have szerintem mindenki rutinjába.

Ennél jobb arctisztitó, toner alap nekem nem is kell. Keleti-fűszeres boltokban illetve delikáteszekben kapható 6-700 forintért. Nagyon imádja a böröm, élettel teli lesz tőle és persze friss illatú. Tisztitja és összehúzza a pórusokat is, nyugtat, nem irritál.. Én is átöntöttem spriccelős flakonba. Néha keverek még hozzá ezt azt hobbiból, de önmagában is kiváló.

Mivel a Bela Med tonik már rég megszűnt, s a folytatásaként vásárolt Dr Konopkas tonikot sem találtam tökéletesnek, kivettem akkoriban még egy másik (Dabur márkájú) rózsavizet a konyhaszekrényemből tonizálásra. Mikor az elfogyott, ezt vettem meg utánpótlásnak, mert ennek az INCI-je tökéletes volt.
Áttöltöttem a spriccelőfejes üvegbe, s azóta gazdagon fújom magamra reggel és este, tonik helyett. Maximálisan elégedett vagyok vele, azóta már 3x újravettem, finom az illata, enyhe, nem irritál, kellemesen hidratál.
Dermarollerezés után sem csípi az egyébként lángvörösre rollerezett arcomat, ami igen nagy szó, mert ilyenkor szinte minden csíp.
Férjem is ezt használja borotválkozás után, after shave helyett, szereti.
Ha egy kis arcfelfrissítésre vágyom, napközben is fújok belőle az arcomra.
Ha olyan kedvem van, pár cseppet az ivóvizembe is keverek; jeges vízzel a legfinomabb, ami különösen nyáron esik jól.
Kitűnő ár-érték arányú termék, 700 Ft körül van a 250 ml, verhetetlen ár, mindez puritánul szép összetevőkkel - szerintem nálam örök társ marad.

Férjem is ezt használja borotválkozás után, after shave helyett, szereti.
Ha egy kis arcfelfrissítésre vágyom, napközben is fújok belőle az arcomra.

Remek termék, közel-keleti fűszeres üzletekben nagyon kedvező áron megvásárolható. Sokféle módon felhasználható, arctonik vagy arcpermet helyett is kiváló. Gyulladáscsökkentő, frissítő hatása van, a napi arcápoláshoz minden nap használom. Mivel élelmiszerként van forgalomban, mindenféle kozmetikai segédanyagok nélkül, ezért ez a fajta rózsavíz a konyhában is felhasználható sütéshez, főzéshez, frissítő italokhoz.

A virágvizek közül ez a kedvencem!! Egy spriccelős üvegcsében tárolom és mindenhova viszem magammal, hogy bármikor használhassam.

Ahol élek, ott nagyon kemény a víz, úgyhogy kerestem valamit csapvíz helyett, amit az ápoló olajok (csipkebogyóolaj/sheavaj) alá lehet permetezni. Ez nagyon jó, kellemesen megnyugtatja a bőrt, finom illata van és szépen beszívódik az olajokkal együtt.
update: puhább eredményt értem el, ha egyszerűen a nedves kiáztatott (nem forrázott) csipkebogyó filterrel megtöröltem az arcomat.

Nagyon csípem ezt a cuccot, bioboltban vettem. Az enyém sötétkékes csomagolású, hűtőben tartom felbontás után, s egy keveset pumpás flakonba töltök, amivel spriccelem az arcom. Rózsás, rugalmas, selymes és hidratàlt lesz a bőröm tőle. Csillagos ötös.
Csak két összetevő, amit meg is lehetne enni, de azt még egyelőre nem próbáltam.:-)

Nyáron Bulgáriában vettem rózsavizet arcpermetként, azóta nem tudok lemondani róla, így beszereztem ezt itthon. Egyszerűen imádom random befújni vele az arcom napközben, mikor úgy érzem igényel egy kis nedvességet vagy frissességet, sminkelés előtt és után, a por állagú dolgokat úgy összemossa az alapozóval, hogy sírni tudnék örömömben. Imádom!

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Rózsa kivonat. A CosIng szerint ez egy maszkoló (nem kívánt íz, illat semlegesítése), tonizáló összetevő. In vitro (azaz kémcsőben végzett) tanulmány szerint a rózsa kivonatnak anitoxidáns hatása is van.