DermaGene Deep Peel 4In1 Hidroabráziós Otthoni Arcpeeling Készülék Ems-Sel, Iontoforézissel és Hőterápiával
Ár: | 29 900 Ft | Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: tannat, Módosítva: 2022. december 12.
Ár: | 29 900 Ft | |
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |
A kozmetikákban alkalmazott eljárások segítségével bőrödet tisztán, selymesen és energizáltan tarthatod. A hidroabrázió eltávolítja az elhalt felső hámréteget és serkenti az ATP termelést, az EMS, iontoforézis és hő pedig segíti a hatóanyagok bejuttatását, a pórusok összehúzását és a selymes puha bőrállapot elérését.
Engem meggyőzött! Nagyon szép és sima lesz utána a bőröm. Jóleső érzés használni, szinte már függőséget okoz. :) Mondjuk az, hogy javasolt hozzá egy termálvíz spray, az elég drágává teszi/tenné. Mert ugye az arcodnak folymatosan nedvesnek kell lennie, amíg használod. De igazából egy vizes szivacs és csapvízzel is ugyanolyan jól működik. Felesleges hozzá a termalvizes spray. Annyire felbuzdultam, hogy a szemkörnyékápolóját is megvettem, ami szintén szuper kis szerkezet. :) Bízom benne, hogy 5-10 év múlva már nagyon markáns különbség fog látszani. Mert most még "csak" 37 vagyok :D