DermaH2O WaterWipes Nedves Törlőkendő
Ár: | 990 Ft | Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |||
Kiszerelés: | 60 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Auchan | Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: lil, Módosítva: 2020. április 13.
Kiszerelés: | 60 db | |
Lelőhely: | Auchan | |
Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Újszulott kortól használható, tartósítószer mentes, segít megelozni a bor kipirosodását a babapopsin. Extra puha, nem zsíros. Természetben lebomló anyagból készult, allergiásoknak is ajánlott.
99.9% víz, 0.1% gyümolcs eredetű
Amikor vészhelyzet van és fogzáskor piros lesz a popsi,mindig hozzá nyúlok. Tenyleg valóban überel mindent ugy hogy akkor szoktam venni. De tenyleg nagyon drága,ugy h kizárolag piros popikor nyúlok hozzá.

A legeslegjobb! Egyetlen hátránya, hogy drága, viszont ebből tenyleg eleg akar 1 db is !!! Felbontas utan tobb napig megőrzi a nedvességet, szoval ar - értek arányban lehet hogy mégiscsak ez nyerne a végén 💁🏻♀️

Maga a kendő kicsinek tűnik, de elegendő mert kellőképpen nedves. Nem szakad, jó minőségű anyagból van. Nincs illata, nem irritál, nem szárít. A zacsin lévő lyuk viszont túl kicsi, így nehéz kiszedni a kendőt, amikor már csak pár darab van a zacskóban, tocsog a lében.

Kipróbáltam több popsitörlőt, de mind közül ez vált be a legjobban. A baba feneke és azok a részek amik összeérnek sosem pirosak, mindig szép, egészséges. A legjobb utazókendő, mert vizes, így a fenékmosás kiváltható vele.

A legjobb popsitörlő amit eddig használtunk. Pont eléggé nedves, nem maszatol, kevés kell belőle, szépek az összetevők. Kár, hogy nem elterjedtebb.

össze vannak tapadva a kendők, mindig több jön ki egyszerre, és egyre vizesebbek, mindig fel kell itatni a vizet.. De ezt használjuk az összetevők miatt.

Nagyon jó kendő. Nem is értem, miért nem gyárt más is hasonlót. Nehezen tudom elképzelni, hogy a víz drágább, mint a sok vegyszer.. Mivel egyedüliek a piacon, megengedheti magának a mostmár 1100 Ft-os árat a termék, ami azért valahol pofátlanság. De tényleg jó.
Oda kell ügyelni, hogy óvatosan szedje ki az ember, de bele lehet jönni. Jó nedves, utána mindig áttörlöm puha, száraz WC-papírral is a babapopsit.

Sziasztok,
Én pár évet külföldön töltöttem és ott született első gyermekem. Ott találtam ezt a terméket. Azóta ismét itthon élek és most láttam, hogy már több helyen lehet kapni. Azért is nagy öröm mert most született második gyermekem és végre nem kell csupa kémiai anyagtól hemzsegő kendővel ápolnom. Nagyon javaslom mindenkinek! Én még a sminkemet is ezzel szoktam törölni. Akár allergiás bőrre is lehetett használni. Most már más kicsit a csomagolása. Ajánlom mindenkinek. Remélem itt is lehet majd kapni.

Sziasztok,

Nekem nagyon sokan ajánlották ezt a törlőkendőt, de nálam nem igazán vált be. Nagyon vizesek a kendők, szinte áztatják a baba bőrét és nagyon egymáshoz vannak tapadva. Minden pelenkázásnál akár 4-5 kendőt is sikerül kirántanom 1-2 helyett olyan rossz konstrukcióban vannak beletéve. Viszont pozitívum, hogy ez a legnatúrabb törlőkendő, 99%-a víz és illatmentes. Viszont az ára kétszerese a többi márkához képest. Néhány hónapig próbálkoztam vele, de inkább a Pampers Sensitive mellett döntöttem.

A legjobb torlokendo a piacon! Kipróbáltuk az osszes márkát, de csak ez az egy vált be. Kislanyomnak nagyon érzékeny a bore szuletése óta, sajnos ekcémás, úgyhogy nagyon oda kell figyelnunk hogy mit használunk. A popsiján a borrel soha nem volt gondunk hála ennek a torlokendonek. Nem túl vizes (nem csopog belole), és mire a csomag aljára érek sem szárad ki. Így bátran benne hagyok egy csomagot a pelenkázó táskában. Jó puha, és leviszi a kakit is, így nem fogy túl gyorsan. Én általában egy dobozzal (nem egy csomaggal) megrendelek, és hónapokig elég. Annyira meg vagyok vele elégedve, hogy a várandós barátnoimnek adtam egy-egy csomaggal a babakelengyébe.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Illatanyagok: Citrus Grandis (Grapefruit) Seed ExtractÖsszetevők megmagyarázva