Egyéb

Ár:   9500 Ft   Kategória:   Fog- és szájápolók
Kiszerelés:   20 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: vanesszakalmar, Módosítva: 2020. június 8.

Kiszerelés:   20 g
Lelőhely:   online
Kategória:   Fog- és szájápolók

• Elősegíti a fehérebb fogakat, akár már az első kezelést követően látható a változás
  • Megnehezíti a fogkő kialakulását
  • Javítja a szájhigéniát
  • Felveszi a harcot a rossz lehelet ellen
  • Antibakteriális hatása meggátolja a baktériumok elszaporodását

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Diamond26

2021. december 20.

Nem rossz termék, de azért csodát nem szabad tőle várni. Amiket a reklámfotókon mutogatnak, azt érdemes elosztani kettővel. Ami idegesítő benne, hogy megszínezi teljesen az ínyet, és beül bizonyos helyekre, így este érdemes használni. Mindemellett a mosdó is csupa fekete lesz tőle…

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. december 20.

cintiailosvai

Bőrtípus:  -
2021. augusztus 22.

Must have! Nem próbálkoztam nagyon más fogfehéritési módszerrel, mert évekkel ezelőtt rátaláltam erre a csodaporra és azóta rendszeresen napi szinten használom. Mondanom sem kell hogy az eredmény magáért beszél. 👌🏽

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. augusztus 22.

Reku_08

2021. május 3.

A terméket egy influencer oldalán láttam. Egy ideje kacérkodtam a gondolattal, hogy a fogfehérítés egy természetesebb verziójával próbálkozzak. Kb, 1 hónapja használom, ha nem is minden nap, de hetente 3x biztosan. A fogaimon észrevehető a változás. 1-2 árnyalattal fehérebbek lettek. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. május 3.

Pocok7

2021. február 5.

Másfél éve használjuk párommal, nagyon bevált! Folyamatos (napi 1x) használat mellett, fokozatosan ugyan de hatékonyan és látványosan fehéríti mindkettőnk fogát. Persze az orvosi fogfehérítéssel nem lehet összehasonlítani, nem olyan látványos és tartós, de mindenképpen hatékony. Orvosi fehérítés mellé kiegészítésnek is tökéletes, hogy tovább tartson a látvány. Az állaga és az íze miatt aggódtam egy kicsit, de szerencsére mindkettő pozitív csalódás. Egyetlen hátránya, hogy mindent összefog használat közben, de könnyen lejön, így ez sem nagy probléma. Minden otthoni fehérítő módszert (amit eddig próbáltam) beleértve, ez a termék volt a leghatékonyabb! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. február 5.

zsofi207

Korcsoport:  -
2020. december 10.

Okt. 21.:
Én körülbelül 2hete vásároltam ezt az újabb verziót. Alapvetően rendszeres kávéfogyasztó vagyok, emellett esténként szeretek teázni és néha napján egy finom pohár bort is szívesen elfogyasztok(viszont csak ásványvizet iszok!), tehát azért kapja a színt rendesen a fogam. Elektromos fogkefét használok Paradontax fogkrémmel és Listerine total care szájvízzel napi 2x, de én ezt kevésnek láttam. Eleinte kicsit aggódtam, mert nálam nem jött az a látványos változás, de hagytam időt, mert semmi sem hat azonnal. Szóval nekem körülbelül 2hét után mutatkozott meg az a feltűnő változás (Curaprox fogkefével), mikor már a munkatársaim is rákérdeztek mitől ilyen szép fehérek a fogaim? Külön örülök, hogy ebbe, a megújult változatba, több gyógynövény került.
Véleményem szerint, relatív kinek melyik termék hatásos, egyénileg függ a dentin színétől, illetve a fogzománc keménységétől és vastagságától. Ezeket ráadásként befolyásolja a táplálkozási szokásaink. Nálam ez a termék bevált és szívesen ajánlanám másoknak is!

Dec. 10.: Azóta is kitartóan használom. Nagyon szépen tartja a fehérséget, habár alább adtam a színes italokat. A fogorvosom is megdicsérte az ápolt fogaimat, nem is ajánl professzionális fogfehérítést. (Már aki nem éri be, csak a hollywoodi "refletorvakítású" fehérrel.)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2020. december 10.

Okt. 21.:

Antioxidánsok: Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract
Gyulladáscsökkentők: Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract
Hidratálók: Glycerin, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract

Mészkő, melyet a kozmetikumokban többféle céllal is használnak. Sminkekben pigmentként, krémekben fehérítő és olaj felszívó anyagkénet, fogkrémekben pedig dörzsölő, tisztító anyagként használt. Leggyakrabban alapozókban, primerekben és púderekben találjuk, mint mattító, olaj felszívó anyagot. Általában 2-5% közötti koncentrációban használt. (forrás)

Közepes erősségű felületaktív anyag és tisztítószer, ami samponok és kézmosószerek gyakori összetevője. Kozmetikumokban emulgeáló és sürítőanyagként használatos.

Szódabikarbóna. Lúgos kémhatású összetevő, mely a savas kozmetikumok ph-ját semlegesíti és ezzel kevésbé irritálóvá teszi őket. Az acne.org közösség szerint viszonlyag hatékony összetevő pattanások ellen is.

Glycerin h 0 0

Kivonat, amit a ceyloni fahéjfa szárított kérgéből nyernek. A ceyloni fahéj a babérfélék családjába tartozó fa, ami Sri Lankán és India déli részén őshonos, nem azonos a cassia fahéjjal, mely utóbbinak magas a kumarin tartalma. A ceyloni fahéj kivonata antimikrobális, antioxidáns, összehúzó, nedvesítő, illatosító, a bőrt kondicionáló és védő hatású összetevő.

Az édesgyökér gyökerének a kivonata. A CosIng besorolása szerint az édesgyökér-kivonat bőrvilágosító (pigmentfoltok elleni), gyulladáscsökkentő, nyugtató, bőrsimító és puhító összetevő.

Ausztrál teafa cserje leveléből kivont olaj. A teafa olajnak fertőtlenítő, baktérium ellenes tulajdonsága van, mely hatásos lehet a pattanásokat okozó baktériumok ellen. Ezen tulajdonságának köszönhetően a teafa olaj természetes alternatívája lehet a benzoyl peroxidnak (BP). Egy 119 beteg részvételével készült tanulmány 5% BP és 5% teafa olaj pattanások elleni hatékonyságát vizsgálva arra a megállapításra jutott, hogy mindkettő hatásos a pattanások kezelésében, de azért a BP számottevően hatásosabb, viszont a BP esetén a szárító, irritáló hatás is jelentősebb. A pattanások hatékony kezelésére 5-10% teafaolajat tartalmazó készítmény ajánlott. (Forrás: cosmeticscop)

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.