Dysport Botox 300 E Por Oldatos Injekcióhoz
Ár: | 30 000 Ft | Kategória: | Esztétikai-bőrgyógyászati kezelések | |||
Kiszerelés: | 0,2 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | plasztikai sebészek, kozmetologusok | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet feltöltötte: Reci81, Módosítva: 2020. március 24.
Ár: | 30 000 Ft | |
Kiszerelés: | 0,2 ml | |
Lelőhely: | plasztikai sebészek, kozmetologusok | |
Kategória: | Esztétikai-bőrgyógyászati kezelések | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A botox (botulinum toxin) egy olyan fehérje, melyet injekciós technikával a bőr alá juttatnak szakemberek, azon izmokhoz, amelyek a mimikai ráncok kialakulásáért felelősek. Ennek hatására az ideg-izom közötti ingerületátvitel szinte megszűnik, az izomműködés gyengül, csaknem lebénul, és a ránc elsimul.
65 évnél fiatalabb felnőtteknél a szemöldökközi középsúlyos vagy súlyos fokú ráncok vagy az oldalsó, szemzugi ráncok (szarkalábak) megjelenésének átmeneti javítására, amennyiben a ráncok pszichésen nagyon zavarják a beteget.
Használatos még többek között pl. izzadásgátlásra is.
Kicsivel több mint 2 hete kaptam meg az első injekciómat és megvagyok elégedve. A szemközti mérges rancom már nagyon zavart, elegge mely lett az évek alatt és minden fényképen ott ektelenkedett. Minimális fájdalommal jar a tu szúrás, semmi egyéb kellemetlenséget nem tapasztalatam. Tényleg 7 nap volt amíg elkezdett hatni és 2 hét a végleges hatás, valóban nem tudom össze ráncolni így nem fog mélyülni a ránc, valamennyit kisimult a rancom de nem tűnt el teljesen, remelem idővel az a kicsi melyedes is eltűnik és nem kell hialuronos feltöltés. Kiváncsi leszek mennyire lesz tartós, de egyelőre elégedett vagyok és gondolkozom a homlokomon is.

Szerintem ez az egyik legtartósabb.
5 éve szuratom magam 6 havonta -maga a dysport izombénító hatása 3 hónapig tart, de addigra a kezelt izom "ellustul" és az ember is leszokik a ráncolásról.Szerintem számít a folytonosság is- nagyon szép bőrsimító hatást lehet vele elérni.
Szúrás nem fájdalmas-nagyon vékony tűvel adják be.Utána kisebb puklik lesznek (kb mint a szúnyogcsípés),de ezek pár perc alatt szépen eltűnnek.Hatása kb 7.dik nap kezdődik,és 14.dik napon már végleges....mondhatni beáll...vagy inkább beüt.Ha esetleg nem az az eredmény amit a doki ígért,akkor vissza lehet menni -általában ingyen korrekcióba megszúrják újra.
Szurik után egy hétig nem javasolt a szoli,szauna,nap...szóval ne érje a területet meleg,valamint a kozmetikus (nem szabad masszírozni,nyomkodni). Én általában 5 napig a sportot is hanyagolni szoktam,és a napi arcápolási rutinból is kihagyom a krémek bemasszírozását. Véleményem szerint 40 év fölött receptre ingyenesen kellene felírni a nőknek :D

Szerintem ez az egyik legtartósabb.

Nekem csodaszer, de csak ez a màrka. 33 éves korom óta volt már mély mérges, illetve kezdődő homlokráncom és valósággal eltüntette öket mert leszoktat az erős mimikáról. Amikor fokozatosan elmúlik a hatása ami nálam úgy 6-8 hónap sem térnek vissza a ráncok mint amilyenek voltak. Nyilvàn azért ismételni kell. Nekem ez àtlag 7-9 hónap