Kodi
Gyantázócsík nélkül használható poharas gyanta. Titándioxid tartalmának köszönhetően érzékeny bőrre is ajánlott.
Utoljára szerkesztve: 2025.01.13. 22:54 - 2024.12.01. 16:00
Én a classic változatát vettem újra többször ennek a poharas gyantának, ezt a fajtát csak egyszer, ha jól emlékszem. Mikróban szuperül fel lehet gyorsan melegíteni és célra megfelel. Nem a leghatékonyabb gyanta, rá kell azért csipeszelni és nagyon meg kell találni a megfelelő állagot. Ne égesd meg a bőrt, de azért tapadjon is a szál bele rendesen. Ha gyorsan kell alternatíva és nincs gyantamelegítőd és bele való gyantád, akkor ár-érték arányban jó.
2024.03.23. 10:19
Melegíthetetlen, használhatatlan. Soha többet! Más termékhez képest kuka!
2023.11.06. 19:55
Régen. Kb 7 évvel ezelőtt még jó volt. Nemrég ujra vettem. Valamit változtattak rajta. Melegítése, használata, szőreltávolítása is egy katasztrófa!
2023.07.05. 19:43
Vegyes érzésekkel bontottam ki, miután olvastam a véleményeket. Ennek ellenére részemről nagyon pozitív csalódás : arca használtam szemöldök és “bajusz” gyantázásra. Tökéletesen bevált. Könnyen használható, és nagyon szuper, teszi a dolgát. Én biztos újra veszem, ha elfogy 😊
Utoljára szerkesztve: 2024.12.22. 20:58 - 2023.04.20. 14:29
Az itteni vélemények alapján vásároltam meg. Eddig hideg gyanta csíkokat használtam, ha gyantáztam és csak kozmetikusnál került rám melegítős. Na most, a mikroban nem volt elég a 2 perc, de még az 5 perc is csak a közepét olvasztotta fel. Nem is gond, az is elég volt nekem. Bajusz részén nagyrészt kiszedi, amit kell. Szemöldök felett is. Lábszáron, intim részén még nem próbáltam. Melegítés után, ha nagyon eltér a két helyiség hőmérséklete, pl. A mikróból kivéve átvittem a szobába, ahol hűvösebb volt, kezdett megkötni a teteje. Nem szabad hideg helyiségben használni, mert mire oda kenem, ahová kell, elkezd pókhálósodni. Forrón ugye nem kenjük fel. El tudom képzelni, hogy ideálisabb hőmérsékletű szobában jobban működik. Egyelőre adok neki 5 csillagot, mert arcon, amire vettem annak megfelel. Nem húzza a bőrt, nem éget le, ha kicsit melegebb, mert gyorsan kihűlt nálam az anyag. Szőrt kiszedi. Nem lesz gyantázás után vörös a terület, mint pl egy hideggyanta csíknál. Többi területről később updatelek.Update: bikini vonalon nem működött. Szemöldöknél is voltak gondjaim vele. Mivel pókhálósodik az anyag és a legrosszabb, hogy száll is a szemöldöknél nagyon óvatosan kell használni, mert oda is kerül, ahová nem szeretnénk. Gondot nem okozott, de így nem kényelmes a használata. Méretre vágott gyantacsíkkal az anyagot felkenve jobb az eredmény.Körmök! Ha rákerül a géllakkra, már csak a reszelő tud segíteni. Nagyon nehéz lekaparni. Spatulával és gyantacsíkkal ajánlom használni.A pókhálósodás miatt 4 csillag.
2022.08.12. 12:31
Egy párszor sikerült bele olvasztanim a mikróba 😂.Eléggé pókhálósodik és nem feltétlen szedi ki az erősebb szálakat.