Egyéb

Ár:   160 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   100 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: n.eszter92, Módosítva: 2012. január 27.

Kiszerelés:   100 ml
Lelőhely:   Hiányzik. Feltöltöm
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Az Eszter körömkímélő illatosított körömlakklemosó alkalmas a körömlakk gyors eltávolítására.

kiszerelés: 100 ml

Acetone 0 0Water / Aqua Glycerin h 0 0

Borostyan

Narcika

Korcsoport: < 18
2022. augusztus 16.

Olcsón vettem a kisboltba. Büdös. A körömlakkot nehezen, sok dörzsöléssel lehet eltávolítani vele.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: < 18 |  Dátum: 2022. augusztus 16.

Saku28

2021. november 3.

Olcsó, hatékony, kis áztatás után átmarja a legmakacsabb csillámot is. Az én körmöm mondjuk a gyári acetont is bírja, úgyhogy soha semmi bajom nem volt vele, amíg nem gél lakkom volt, szinte mindig ezt használtam.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. november 3.

NeliaA

Bőrtípus:  -
2020. november 9.

Olcsó, hatékony, leszedi gyorsan a sötét lakkokat is, nem kell áztatgatni, pacsmagolni a körmömön, gyorsan túl vagyok rajta.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2020. november 9.

joanie

2020. január 3.

Nekem maximálisan megfelel a célnak. Nem vártam tőle semmi pluszt. Pikk-pakk lemosom vele a lakkot, így nekem nem roncsol, nem szárít, sem semmi ilyesmi. Használtam már acetonmentest, igaz, hogy más nevűt, na azt fogalmam sincs mire gyártják őszintén, mert lakkot nem távolít el, viszont ezzel teljesen meg vagyok elégedve. Olcsó és nagyszerű. :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. január 3.

Ad-Namah

2019. október 5.

Benne van a 10 legrosszabb lemosó listában, amit valaha használtam. Használok tömény acetont és más oldószereket is, de ez a legbüdösebb mind közül. Emiatt lemezesre tört a körmöm, és az egyik ujjakat megégette, amire ragasztó csöppent, és ezzel akartam leoldani.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. október 5.

Audry1

2019. szeptember 21.

Árilag egyértelműen nyerő, az acetontól nem tudom ki vár rózsaillatot, így nekem a szagával sincs problémám. Egész jól leszedi a körömlakkot, egyedül a csillámosabb rétegekkel van probléma, de az egyébként minden másnál is így volt. Meg szoktam ilyenkor csiszolni a körmömet, így könnyebben lejön acetonnal is a csillámos lakk.
Az igaz, hogy valóban szárít, elég látványosan, hiába mosom le a kezemet alaposan szappannal, még akkor is. Ezért 1 csillag mínusz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. szeptember 21.

Mia0602

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2019. augusztus 1.

Olcsó és büdös. Jól dolgozik, de szárít. Sajnos nálunk csak ez kapható.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. augusztus 1.

Olcsó és büdös. Jól dolgozik, de szárít. Sajnos nálunk csak ez kapható.

mlexa

Bőrtípus: Zsíros
2019. június 19.

Olcsó és jó. Maradéktalanul leszed bármilyen körömlakkot, akár több réteget is, vagy épp csillámosat. Az illata tényleg brutális, de csak néhány perc és kész, vége a munkálatoknak vele. Igaz, hogy kicsit szárít, de egy pici kézkrém és annyi. Nagyon régóta használom ezt a márkát, nem volt vele soha semmi gond.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. június 19.

Destina

2019. május 27.

Teljesen elégedett vagyok vele, a több rétegben felvitt körömlakkot is nyomtalanul el lehet vele távolítani. A körmeimet nem szárítja, és az illata sem túl erőteljes. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. május 27.

saraanna

2018. december 15.

Nem rossz, de tényleg nagyon kikészíti a körömágyat, és talán még a körmöt is. Néha óvatosan csillogósabb-erősebb színű lakkokhoz oké. Amúgy meg az alkoholos filcet leoldani erről-arról kiváló. De nem ajánlom, és nem veszem újra.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. december 15.

Hidratálók: Glycerin

Acetone 0 0

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint oldószerként és denaturáló (az alkoholtartalmú kozmetikumokat "élvezhetetlenné" tevő) anyagkényt használt összetevő. Kifejezetten erős oldószer.

Glycerin h 0 0